適航証明

evayeung191184
|

O左咀,我睇開既醫生唔寫得適航証明...佢話佢唔做接生,本來係8月初8個半月時去台灣生,依家要再找個婦產科醫生,無言...

你地有無醫生平平地可以介紹...

我只係要張紙...
yukkisharon
|

我係法國醫院睇,同醫生講想攞封適航信,好快就開左…
睇一次$400-500

利申:我15w

|
yukkisharon 發表於 17-6-24 18:35
我係法國醫院睇,同醫生講想攞封適航信,好快就開左…
睇一次$400-500

華航要填三份
唔知醫生肯唔肯填!
真係灰到爆,由下午知道眼淚到依家一直停唔到,老公又係台灣,好似有左咩都自己處理,無人幫到!產檢,去醫院,上媽媽班,咩都只有自己一個!
依家計劃好晒,產假,機票都買埋,連bb既野都係上星期,就7個月哥時,一個人拿左13kg行李由香港拿去台灣,突然計劃可能有變,即時好難過...
護士話幫我星期日再問下醫生肯唔肯寫,唔得就要打去威院問,又或者再找另外既醫生⋯

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
都敏俊C
|
evayeung191184 發表於 17-6-24 16:54
O左咀,我睇開既醫生唔寫得適航証明...佢話佢唔做接生,本來係8月初8個半月時去台灣生,依家要再找個婦產科 ...

其實都有好多醫生寫,個時我求其搵個醫生寫,(好似咩康翹診所),你可以打去問下寫唔寫,先上去睇。
我個時醫生都係大概睇過 bb 冇問題就寫信俾我飛,我又係自己本身睇開個醫生唔肯寫。
媽媽要加油呀!有咩上黎呢度問,大把 jm 答你,唔好傷心
|
都敏俊C 發表於 17-6-24 21:46
其實都有好多醫生寫,個時我求其搵個醫生寫,(好似咩康翹診所),你可以打去問下寫唔寫,先上去睇。
我個 ...

你都係28週後要飛?
都敏俊C
|
evayeung191184 發表於 17-6-24 22:09
你都係28週後要飛?

係呀
|
都敏俊C 發表於 17-6-25 21:29
係呀

你之前有係法國醫院睇開?
都敏俊C
|
evayeung191184 發表於 17-6-25 21:30
你之前有係法國醫院睇開?

我之前係另一個私家醫生睇,佢唔肯開 fit for flight 證明俾我,我就打去其他婦產科醫生問,就問到有醫生肯寫,冇睇開都肯寫
|
有無醫生資料可以比我,麻煩了
yvonne131417
|
我都要搵醫生開證明上郵輪,有冇醫生可以介紹?thx
Mary媽咪
|
evayeung191184 發表於 17-6-25 23:25
有無醫生資料可以比我,麻煩了

我見羅宇帆醫生有得寫呢個喎
你地可以問問佢呀
Graceleung33
|
都敏俊C 發表於 17-6-25 23:24
我之前係另一個私家醫生睇,佢唔肯開 fit for flight 證明俾我,我就打去其他婦產科醫生問,就問到有醫生 ...

可以pm我醫生資料嗎
Graceleung33
|
都敏俊C 發表於 17-6-25 23:24
我之前係另一個私家醫生睇,佢唔肯開 fit for flight 證明俾我,我就打去其他婦產科醫生問,就問到有醫生 ...

可以pm我醫生資料嗎?
都敏俊C
|
Graceleung33 發表於 18-7-18 19:01
可以pm我醫生資料嗎?

唔記得叫咩名喎,好似係佐敦,又好平,350 睇一次,都多 bk 媽媽推介的

其實求其打去一間,問佢寫唔寫信就得
JD930
|
我都想知道如果返香港個程係33W其實係咪真係博唔過