2018年1月 屯元天媽媽揮手區

|
屯門 有無ws gp入
yayan130
|
我都係元朗區呀⋯⋯EDD 29/1
ashleyroom
|
Hi 我係住屯門1月29號預產期mama
Ar.yee
|
winwin15 發表於 17-6-27 23:27
有無屯元天媽媽呀

80-90’s Mama Wts Group (emoji)(emoji)
歡迎屯天元媽媽加入(emoji)
(emoji)(emoji)只限於 媽媽!
(emoji)(emoji)爸爸請 迴避!
感 謝 合 作(emoji)(emoji)‍♀️
按Link進入Wts群(emoji)

https://chat.whatsapp.com/2A86Gj0dSEo2FYeRsUnt2w
☝(emoji)Group用途☝(emoji)
分享尿片/奶粉/BB用品資訊(emoji)(emoji)
分享育兒心得(emoji)(emoji)
分享媽媽心事(emoji)(emoji)‍♀️
討論各種不解之謎(emoji)(emoji)‍♀️
媽媽亦可以互約聯誼(emoji)

另外仲有買賣Group
(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
https://chat.whatsapp.com/AvEf6Aow6bULtU2zBPgZzP
winwin15
|
Ar.yee 發表於 18-2-26 21:31
80-90’s Mama Wts Group (emoji)(emoji)
歡迎屯天元媽媽加入(emoji)
(emoji)(emoji)只限於 媽媽!

入唔到
Garfieldfan
|
我想搵屯門區既媽媽會
BB 1月17號
catcat_tkl
|
我都入唔到條link(emoji)(emoji)(emoji)點解呢
SailorCandy
|
我元朗 bb兩個月大
SailorCandy
|
winwin15 發表於 18-2-27 18:32
**** 該帖被屏蔽 ****

我見到你私訊我 但佢話冇權限用私訊 所以覆唔到(emoji) 我電話 5339 8331 Candy
SailorCandy
|
Ar.yee 發表於 18-2-26 21:31
**** 該帖被屏蔽 ****

我見到你私訊我 但佢話冇權限用私訊 所以覆唔到(emoji) 我電話 5339 8331 Candy
Mok1127
|
Bb一月出世呀,住屯門
何波子
|
Mok1127 發表於 18-3-14 15:53
Bb一月出世呀,住屯門

我都係呀
Jocheung9098
|
4/1屯門醫院出世
Jacky111
|
我囡囡1月出世,我住屯門,請問有無媽媽group可以add我一齊玩啊
Mok1127
|
何波子 發表於 18-3-17 14:15
我都係呀

我入左啦
sum0707
|
winwin15 發表於 17-6-27 23:27
有無屯元天媽媽呀

我囡都係1月出世,我住天水圍。請問有無group,我想join
winwin15
|
sum0707 發表於 18-3-26 13:40
我囡都係1月出世,我住天水圍。請問有無group,我想join

Pm me
HarryboboPoon
|

揮手
bb仔1月11日
我都想入group
winwin15
|
HarryboboPoon 發表於 18-5-2 23:20

揮手

Pm me
kinki8921
|
我想入谷,可否加我