深水埗區邊間幼稚園上N班好?

fayssm
|
本人希望最好半日制, 大家有無好提議? 謝謝
|
半日,我只知道寶血有半日
annielai0926
|
我都好想知
winwinau
|

仔仔在YMCA Beacon centre 上左一年 pre kindergarten playground, 好好,適切的教導,英文好左好多,日日玩,遊戲形式學習,但學得不錯。
對付小朋友,有合適方法,值推薦。
annielai0926
|
winwinau 發表於 17-7-18 22:40
仔仔在YMCA Beacon centre 上左一年 pre kindergarten playground, 好好,適切的教導,英文好左好多,日日 ...

又一村??
可可樂
|
仔仔在YMCA Beacon centre 上左一年 pre kindergarten playground, 好好,適切的教導,英文好左好多,日日 ...

是否保安道?新開的幼稚園?
icyching1314
|
回覆 winwinau 的帖子

請問YMCA N班難唔難入?
粉紅的喵
|

幾錢一個月?係咪日日返?
我仲諗緊入唔入n班好!
定玩playgroup 算
kvvvcheung
|

請問有校車嗎?謝謝
msho17
|
回覆 fayssm 的帖子

浸信會奧基, 我小朋友讀緊, 我地都好鐘意間學校
老師好有愛心所有staff好有heart, 老師校長auntie都記得哂小朋友D名, 英文語境好好, 設施又新, 最中意佢outdoor playground.
唯一唔好處係K1冇學卷

fayssm
|
msho17 發表於 18-11-20 16:29

謝謝,現在女兒就是在奧基讀pn class

fayssm
|
msho17 發表於 18-11-20 16:29

你是讀pn ? 那班?
msho17
|

而加讀緊pre K1, 大N一班
fayssm
|
msho17 發表於 18-11-20 16:41

而加讀緊pre K1

你明年會否轉校?我見好多媽媽出去考其他k1
msho17
|

1516緊呀, 我都有出去in, 但我就prefer奧基多D既...最衰係冇學卷有冇興趣whatsapp傾?
fayssm
|
msho17 發表於 18-11-20 16:47

1516緊呀, 我都有出去in, 但我就prefer奧基多D既...最衰係冇學卷有冇興趣whatsapp傾? ...

好呀,pm u