嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

民房

BK Milk勳章

今年三月頭係呢間網店訂佐件衫仔,話明月尾會返貨,到四月中問返,話下星期會到貨,跟住當然冇消息啦!😡5月再催多兩次都係隔幾日先覆我話下禮拜到......結果第三次話冇貨退返錢俾我😤!至於錢有冇退到就真係唔清楚嘞!因為冇信息通知,亦都唔想為佐幾十蚊走去銀行check 數......買件衫仔前前後後浪費佐我三個月時間......都冇買到!就算買到已經都唔啱著啦!以後都唔會幫襯😠👎

JD930    發表於 18-9-27 16:51

男爵府

回覆樓主

是否fb search呢個名果間?

複式洋房

我都差不多,買了套書(6月底過數),話七月中返貨,七月下旬問隔2日覆我話月尾寄出。8月頭再問無覆,隔幾日再問,先話下周末先有貨。到前日先話寄出。我唔明點解7月中變8月中先有貨,同埋要我不停追問!從沒有主動通知。
其實我唔係第一次幫襯,上次都係無覆,但好快收到貨。我應該唔會再幫襯!!

別墅

依間野正黑店!經常網購未試過遇過一間咁激氣!

用順豐寄錯野比我,又email又message又facebook 朋友經過上埋去留電話都勁耐唔覆

最尾個幾兩個星期send msg 黎叫我上番門市換(咁我用順豐做咩⋯),仲要話無貨再要等!

複式洋房

回覆樓主

我見你地個post 太遲了, 我都中左伏, message 又係好耐都唔覆

複式洋房

我個谷D媽媽一早提哂水話唔好幫襯,除非小朋友未出世,等勁耐
有媽媽介紹左荔枝角有間賣有機綿衫同面包超人玩具幾抵, 出貨都快手, 佢話搵左架面包超人車平過出面樓上店成百蚊, 仲肯攞落去地鐵站交收.

複式洋房

回覆樓主

我有一間好既網店介紹

大宅

依加online shopping 風險高,你鬧佢唔覆message 仲惡過你,將你們inbox 落order 對話cap 圖放上網,公開客人fb 大頭相、電話,比世人公審!又話個客點點點?

利申:我冇試過比人放上網公審,但我見好多online shop 都咁做!
但店主咁樣公開客人私癮、公開鬧客人,始終印象唔係咁好, 呢D網店我一概不會幫襯!

複式洋房

回覆樓主

呢間野勁唔掂,網購又唔掂,試過上舖頭問野d人又係勁串!遲早執啦,唔好再幫襯!

複式洋房

呢間嘢我上果去一次,見啲嘢好山寨,結果冇幫襯

禁止訪問

大宅

請問有無間野電話, 我比左錢又唔覆我PM?

禁止訪問

大宅

回覆樓主

我都係苦主,仲等緊佢覆(emoji)

大宅

回覆樓主:

我買過野無問題 係要等耐少少

子爵府

我1月頭買完, 岩岩先收貨, 中間追過等勁耐先覆, 我都怕左呢間唔會再買佢

別墅

死火啦,前日入左數一直未有回覆,到時候有貨咪唔岩著⋯中伏

複式洋房

回覆樓主

呢間野真係痴線的,我一月二十七號上網俾哂錢訂野,佢冩明包郵。之後有人whatsapp 我叫我提供智能櫃地址,我咪問包郵唔可以送住宅地址嗎?佢話要加$30,咁我唯有提供馬鞍山的智能櫃地址,等了又等,whatsapp facebook 追單,先有人應話出左貨,最後二月九號收到sms 叫我去大圍智能櫃拎,真係痴孖筋。永遠blacklist

複式洋房

heby 發表於 17-7-1 10:25
今年三月頭係呢間網店訂佐件衫仔,話明月尾會返貨,到四月中問返,話下星期會到貨,跟住當然冇消息啦! ...
請問是講緊觀塘果間嗎?

複式洋房

點解呢間黑店不斷有人中招重可以仍然生存??🤔

首頁

尾頁

跳至