美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

別墅

回覆樓主

我都好有興趣做,一齊研究下邊間好,我打算先做一次熱蠟感受下先

子爵府

蕾娜 發表於 17-7-3 12:45
而家愈來愈多人脫Bikini位, 搞到我都心思思
但上網睇個價錢好大分別
有D 幾千蚊, 有D去到成萬, 真係唔知邊D ...

絕對值得脫,乾爽晒。

大宅

我響medilaxx做full bikini, 可介紹你

公爵府

happyhongkong 發表於 17-7-3 20:19

May I know how much? And if it is good?

侯爵府

蕾娜 發表於 17-7-3 12:45
而家愈來愈多人脫Bikini位, 搞到我都心思思
但上網睇個價錢好大分別
有D 幾千蚊, 有D去到成萬, 真係唔知邊D ...

你呢個問題,我都研究左一輪~~

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回

子爵府

winnie_c_hk 發表於 17-7-3 16:04
我都好有興趣做,一齊研究下邊間好,我打算先做一次熱蠟感受下先

我之前經bk jm介紹,都係未做Bikini laser前,去中環做過一次wax⋯
嗰次wax好似四百幾!

別墅

cameo 發表於 17-7-4 15:15
我之前經bk jm介紹,都係未做Bikini laser前,去中環做過一次wax⋯
嗰次wax好似四百幾!
...

好痛嗎?係咪生返出黎幼好多?

別墅

happyhongkong 發表於 17-7-3 20:19

請問要幾錢?

子爵府

winnie_c_hk 發表於 17-7-4 16:14
好痛嗎?係咪生返出黎幼好多?

比起laser,咁wax好小事
wax只係脫最中間位置痛,大概3吓,動手前佢會有會動作建議,減到痛,而且只係兩三吓⋯
出番嚟係唔會太拮,不過拔時始終有少少係斷,咁呢d唔係連根拔起,就好似剃毛嗰種痕

別墅

cameo 發表於 17-7-4 20:16
比起laser,咁wax好小事
wax只係脫最中間位置痛,大概3吓,動手前佢會有會動作建議,減到痛,而且 ...

我都覺得佢撕起果下唔太恐怖,最驚係網上有人講斷開左既毛毛拎返眉鉗一條條去蚊

別墅

覺得有D 尷尬.. 有冇人試過買機自己做??

侯爵府

fu_linnnnn 發表於 17-7-5 11:04
自己點做呀? 我其實有買過一部flash & go,唔好話打私處,打手腳都覺得痛,因為無凍風,越打越熱!不過我係幾年前買,唔知而家新出係點呢?

別墅

出去做都係咁痛架wo.....

侯爵府

fu_linnnnn 發表於 17-7-5 11:43
出去做都係咁痛架wo.....

我覺得OK喎~ 但我只係去試左個感覺,有幫我試VLINE 同埋I位,未真係成PART做,約左下星期先去做~~

子爵府

winnie_c_hk 發表於 17-7-5 10:45
我都覺得佢撕起果下唔太恐怖,最驚係網上有人講斷開左既毛毛拎返眉鉗一條條去蚊
...

我去嗰間,即時冇特別見有毛斷嘅,但生緊毛時,就會分別到,因為斷毛/剃毛後生長嘅毛頭,勁痕不適一兩日,甚至幾日,但拔毛、laser之後嘅毛生長係極少不適感。
但都係經bk jm推介下,試左wax後感覺先,一來唔係每個人接受到突然冇曬毛,二來如果連wax都覺得好痛,我真心唔建議去laser,係痛到我自然夾腳,只係貪靚死頂,有d人真係join左plan因爲頂唔到痛冇再做,好嘥錢!
又,做Bikini好講經驗,搵間可靠、技師口碑好先做!呢個位置係好煩,都頗多輕微燒傷嘅case㗎、更多係冇效果嘅case⋯

子爵府

有部yaman,個感覺同出面打laser完全2回事⋯試左2次冇再用yaman

別墅

我都有部,但自己好懶打,效果又慢,同比堅尼位置較敏感,交比專業人士好似好d

複式洋房

回覆樓主:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

首頁
12345...6

尾頁

跳至