藍鯨游泳學校好唔好?

c982475
|
我仔仔五歲,佢好驚水,同佢去玩水啲水浸到面都驚。我上網見到藍鯨游泳學校話保證一對二好似唔錯,啊sir冇咁多學生,可以睇住仔仔
但上網揾cm關於藍鯨游泳學校又揾唔到
唔知有冇人報過依間游會,啲啊sir教得好唔好,會唔會浸水多過教?

希望有報過嘅JM幫手答下
萬二分感激
pomanlife
|
c982475 發表於 17-7-8 07:20
我仔仔五歲,佢好驚水,同佢去玩水啲水浸到面都驚。我上網見到藍鯨游泳學校話保證一對二好似唔錯,啊sir冇咁多 ...

不如搵私人教練啦!
teresa_sesame
|
我仔仔五歲,佢好驚水,同佢去玩水啲水浸到面都驚。我上網見到藍鯨游泳學校話保證一對二好似唔錯,啊sir冇咁多 ...

我個仔今日第一次上,我鐘意佢1對2,因為阿仔3歲,所以我覺得我會放心啲,老師好好人,因為我都係岩岩上左1堂,但阿仔鐘意老師,而且老師好有愛心。
云云
|

我都報左, 見佢一對2時間又任選,下星期開始上
wingngali
|
teresa_sesame 發表於 17-7-16 01:46
我個仔今日第一次上,我鐘意佢1對2,因為阿仔3歲,所以我覺得我會放心啲,老師好好人,因為我都係岩岩上左 ...

想問貴唔貴呀?
teresa_sesame
|
wingngali 發表於 17-7-16 07:42
想問貴唔貴呀?

應該係比其他泳會貴啲
Terrycarrie
|

揾相熟私人教練會好好多
joycemickey
|
阿女今個暑期試左好唔得囉... 教練經常請假... 她們聘請的大部分才剛剛中學畢業..根本沒有教游水經驗.. 根本當我們的仔女係白老鼠
打去學校投訴..她們仲惡過你....
chibi_fufu
|
回覆 joycemickey 的帖子

係呀,啲教練好不對辦,完全hea 教。
mn_cwl
|
chibi_fufu 發表於 17-8-17 22:10
回覆 joycemickey 的帖子

係呀,啲教練好不對辦,完全hea 教。

暑假班已換左1次教練,時間又成日話要放假,可以揀補堂時間又有限制,中伏
SKB
|
我今年暑假都試左藍鯨,係一對2呀,個miss一個教我2個小朋友,我既小朋友成日同我講好鍾意呢個新miss。
云云
|
SKB 發表於 17-8-19 02:08
我今年暑假都試左藍鯨,係一對2呀,個miss一個教我2個小朋友,我既小朋友成日同我講好鍾意呢個新miss。
...

我今年都試左, 阿囡好鐘意教練哥哥, 不過一季唔會學得識
tingdaplace
|
勁差,上左5堂,呀仔好似乜都冇學過咁,個教練居然連最基本既浮板都話冇
佢自己請左假,叫我地揀幾時補堂,點知日日都話唔得,迫我地就佢既時間
tingdaplace
|
黑店中既黑店
小平媽媽
|

我女ADHD,上年學過都唔識,可能係佢跟唔到指令,又或者唔集中,今年游左10堂左右 ,老師好有計,而家已經攞板來回游啦唔驚又開心
(我係海獅泳會)
Abc12342234
|
好差!上一兩堂就比個牌d人食水超深對d教練又差
佢哋仲諗住改名做迦x游泳學校
Abc12342234
|
好差!上一兩堂就比個牌d人食水超深對d教練又差
佢哋仲諗住改名做迦x游泳學校