夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

同老公咬交佢依家走了,點算

如題

別墅

Re: 同老公咬交佢依家走了,點算

佢走左?如果大家都有不著米留在家等佢回來講清楚
但如果佢唔再返屋企!妳老公可能不是一個好老公了
比著我一定不會打電話叫佢返來。返就返啦!唔返就...

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

Re: 同老公咬交佢依家走了,點算

佢走佐?! 係鬧完交即刻走佐出去? 還是執野走佐o個隻呀?如果佢只係鬧完交一時意氣走佐出去,咁你唔洗咁擔心o既~ 我老公都係咁架! 每次同佢鬧交,如果鬧得好激時,佢都會走佐出去,佢事後同我講,話想相方都可以冷靜d,唔想鬧得咁激,傷感情,度氣下佐就自然返黎.....。有時,如果真係佢錯,佢出完去,反省過後,就會回來say sorry! 雖然我唔知你地為咩而嘈,係你錯並係佢錯,但如果唔係咩大件事既話,相信佢度氣落佐後,就會返黎架喇! 可能佢都係想冷靜下o者。
Childhood is journey, not a race.

伯爵府

牛年勳章

Re: 同老蔚r交佢依家走了,點算

佢啖氣消左 , 就會返黎架la~~~

仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我諗佢都係想大家清靜一下,佢好快會返屋企架喇!你唔駛擔心啦!

侯爵府

嘩! 好驚呀! 通常都係我走嫁! 男人走得真係好嬲喎!

大宅

行開冷靜下好架
越鬧越閉

首頁

尾頁

跳至