潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

南丁媽咪 發表於 17-7-14 08:32

Matchesfashion可以退去信用卡,好好架

去到purchase入信用卡,見唔到有得襟edit purchase,冇入code位...C la 乜都睇唔到

Hello...

用戶要求終止服務

回覆樓主

你拉上d

用戶要求終止服務

kamanma 發表於 17-7-14 08:49
去到purchase入信用卡,見唔到有得襟edit purchase,冇入code位...C la 乜都睇唔到

不過我係website版

水晶宮

南丁媽咪 發表於 17-7-14 09:17
你拉上d

試過website 版都係冇show 出來
send 左email 去問why?
又有可能係我眼細睇唔到

Hello...

男爵府

kamanma 發表於 17-7-13 12:38

Farfetc# on sale n Matche# 我都收到喇...:excit ...

我買左對鞋同頸巾咋

條Burberry 頸巾2500,唔知算唔算抵

水晶宮

南丁媽咪 發表於 17-7-14 08:36
嘩!好靚又型!但白色真係唔敢買,怕dirty,

V sneakers 好易抹就算去旅行行足成日都係一抺便靚仔返,比起adidas, chiara ferragni, YSL 真係超易打理,著完用濕紙巾一抺便ok, 我暫時三對都仲未要洗條白邊,我另外adidas, chiara ferragni 基本上每次著完都要洗
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 17-7-14 03:55
MF 有對黑V 唔知jm 妳like 唔like 呢, 都扺著$3388 only⋯⋯hk V shop price $5100
好抵!!但冇37.5..冇辦法了

水晶宮

MISS_MEOW 發表於 17-7-14 09:32
我買左對鞋同頸巾咋

條Burberry 頸巾2500,唔知算唔算抵

抵唔抵真係要格下價先知
昨晚開始有extra 10% off 之前買左既點都係唔抵,完來over 2500 仲有得free shipping tim ar
我free returns, 再order 過
Hello...

用戶要求終止服務

kamanma 發表於 17-7-14 09:30
試過website 版都係冇show 出來
send 左email 去問why?
又有可能係我眼細睇唔到:waha ...

1. 入extra10
2.之後入freeship

Website version ok wor

子爵府

MommyPanel勳章

回覆樓主

Burberry rucksack medium size 折左先6400幾,平過出面買!

水晶宮

南丁媽咪 發表於 17-7-14 09:44

already order, many thanks 南丁媽咪

Hello...

男爵府

回覆 kamanma 的帖子

咦我係MATCHESFASHION睇都折完係$2500一條搞到我有D想退..我個條有個閃片既大心係到

用戶要求終止服務

kamanma 發表於 17-7-14 09:49
already order, many thanks 南丁媽咪

Book左DHL return未呀

水晶宮

MISS_MEOW 發表於 17-7-14 09:50
回覆 kamanma 的帖子

咦我係MATCHESFASHION睇都折完係$2500一條搞到我有D想退..我個條有個閃片 ...

快D退la, 妳仲有對鞋...2 items 10% off 好多架啦
Hello...

水晶宮

南丁媽咪 發表於 17-7-14 09:58
Book左DHL return未呀

book 左6pm Thanks
我連昨晚我半夜訂件衫都 send email to MF cancel the order, 昨晚半夜訂佢未寄出希望ok la, 我再訂過慳返$100 shipping, 睇吓我幾C9
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 17-7-14 10:02
快D退la, 妳仲有對鞋...2 items 10% off 好多架啦
冇呀個對係FARFETCH買架嘛~ 我係MATCHESFASHION睇中左對SOPHIA WEBSTER..天呀

用戶要求終止服務

kamanma 發表於 17-7-14 10:06
我連昨晚我半夜訂件衫都 send email to MF cancel the order, 昨晚半夜訂佢 ...

我包返好晒,但唔知係咪放返原位,但肯定所有packing齊,希望ok la.

Commercial invoice要return嗎?

水晶宮

MISS_MEOW 發表於 17-7-14 09:38
好抵!!但冇37.5..冇辦法了

昨晚半夜仲齊碼,係喎幾個鐘就段左碼...亞洲地區買家們真快手

Hello...

用戶要求終止服務

kamanma 發表於 17-7-14 10:06
我連昨晚我半夜訂件衫都 send email to MF cancel the order, 昨晚半夜訂佢 ...

c9 x2 ... yeah

水晶宮

南丁媽咪 發表於 17-7-14 10:08
我包返好晒,但唔知係咪放返原位,但肯定所有packing齊,希望ok la.

Commercial invoice要return嗎?

要呀⋯⋯DHL 都有提醒我
Hello...

首頁

尾頁

跳至