潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

kamanma 發表於 17-7-10 19:15
Luisaviaroma Treat Yourself This Valentine's Day: 20% Off code: VAL20

matches fashion Enjoy $1,000 ...

Luisaviaroma Treat Yourself This Valentine's Day: 20% Off code: VAL20

Hello...

水晶宮

Savait New Arrivals + 10%OFF with code NEXT

Reebonz Sale

Savait New Arrivals + 10%OFF with code NEXT

Hello...

大宅

FF近排有無free運費~係FF睇岩野,但唔夠數free運費唔通連個天都覺得我買得太多

水晶宮

leesam 發表於 19-2-18 17:50
FF近排有無free運費~係FF睇岩野,但唔夠數free運費唔通連個天都覺得我買得太多:laug ...

印象中FF 冇做free shipping, 要夠$3900 先Free...可能個天係想妳再揀多些再買多D都唔定
睇啱乜嘢呀?

Hello...

大宅

請問net a porter, 等咗幾日仍未出貨?佢繼續send email過來,如下
We have credited your account with a small amount of less than 10 HKD and we just need you to contact your card issuer or check your bank account, and confirm the exact value with us. Once you have confirmed this amount we will send your purchases to you shortly.

是否正常?不需理會?我要send email俾nap?
我已打去咭中心,話佢地hold 咗筆數,但唔見有另外扣$10

大宅

Hirr 發表於 19-2-18 18:03
請問net a porter, 等咗幾日仍未出貨?佢繼續send email過來,如下
We have credited your account with a ...
我上次係NAP買野都試過係咁
正常你信用卡會見到NAP入左筆幾蚊既數比你
你見到個銀碼後再SD返EMAIL比佢對銀碼就得架啦
我上次等信用卡條數出現都等左4日

大宅

bakchic 發表於 19-2-18 19:52
我上次係NAP買野都試過係咁
正常你信用卡會見到NAP入左筆幾蚊既數比你
你見到個銀碼後再SD返EMAIL比佢對銀 ...

唔怪得等咗幾日都唔見有幾蚊出現,原來要等耐啲,唔該曬bakchic

水晶宮

We have credited your account with a ...

妳的問題我未試過,咁鬼麻煩
銀碼大嗎?邊一間bank r? 我只試過要sms 回覆咭中心,確認交易,咁煩欸我未遇到
Hello...

大宅

Del

大宅

kamanma 發表於 19-2-18 17:59
印象中FF 冇做free shipping, 要夠$3900 先Free...可能個天係想妳再揀多些再買多D都唔定 ...

睇中左頸巾~
今日本來想著NK,好彩出門口嗰時已經落雨,咁就可以即時知道避開唔着新鞋

大宅

leesam 發表於 19-2-19 00:48
睇中左頸巾~
今日本來想著NK,好彩出門口嗰時已經落雨,咁就可以即時知道避開唔着新鞋 ...

同埋話說我退左對白色之後,今日見到人着白色,着出嚟真係好睇喎
又有啲心動想買埋白色嗰對Nicholas kirkwood

水晶宮

leesam 發表於 19-2-19 00:48
睇中左頸巾~
今日本來想著NK,好彩出門口嗰時已經落雨,咁就可以即時知道避開唔着新鞋 ...

話tmr 都落雨,唔好著住,落雨著新鞋好赤
Hello...

水晶宮

leesam 發表於 19-2-19 00:49
同埋話說我退左對白色之後,今日見到人着白色,着出嚟真係好睇喎
又有啲心動想買埋 ...

鐘意又啱價就gogogo
Hello...

大宅

kamanma 發表於 19-2-18 23:36
妳的問題我未試過,咁鬼麻煩
銀碼大嗎?邊一間bank r? 我只試過要sms 回覆咭中心,確認交易,咁 ...

我問過銀行佢話不需確認,要確認只會係間shop, 我平時都用開嚟買野,$10000唔大

水晶宮

Hirr 發表於 19-2-19 07:12
我問過銀行佢話不需確認,要確認只會係間shop, 我平時都用開嚟買野,$10000唔大
...

玩左幾日都幾煩如果不用確認應該都已經收貨,
佢又唔係全部order 都要確認...真古怪
Hello...

水晶宮

kamanma 發表於 19-2-19 10:20
玩左幾日都幾煩如果不用確認應該都已經收貨,
佢又唔係全部order 都要確認...真古怪
...

Mytheresa Limited time free shipping
Hello...

男爵府

回覆樓主:

今季新色。。好靚

Cheuk2012    發表於 19-2-22 22:21

水晶宮

rabbit.melody 發表於 19-2-22 20:35
今季新色。。好靚

Blossom/Bright Peach very spring
Hello...

子爵府

rabbit.melody 發表於 19-2-22 20:35
今季新色。。好靚

Nice wor!

水晶宮

Mytheresa Limited time free shipping

有無jm like burgundy Velvet, FF size 37
超級抵著$1451

Cheuk2012    發表於 19-4-3 21:18
Hello...

首頁

尾頁

跳至