潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

HIMMAMA3 發表於 17-7-11 18:46
星期日剛payment 到現在仲in progress , 可以補用code 嗎

我以前試過email 去話唔可以,但又有朋友by phone ....又可以喎. 妳定件items 現在仲有無貨,如果差價好大可以考慮退返比佢地⋯⋯而家再訂過, 但如果係最後一件就唔可以退貨啦⋯⋯問下客戶服務先啦
Hello...

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

kamanma 發表於 17-7-11 22:59
我以前試過email 去話唔可以,但又有朋友by phone ....又可以喎. 妳定件items 現在仲有無貨,如果差價好大 ...
JM. 你真好人,我試下先
HIMMAMA3  男爵府

水晶宮

HIMMAMA3 發表於 17-7-12 00:07
JM. 你真好人,我試下先

U're welcome
Farfetc# 覆妳點講呀?肯唔肯做返Extra 20% off 比妳呀?
Hello...

水晶宮

南丁媽咪 發表於 17-7-11 20:48
再買,之後free return之前個件

我都會係咁,不過jm check 過已經冇自己size 就冇辨法,又未收貨真係唔抵架,20% 差額都好多錢

Hello...

水晶宮

MISS_MEOW 發表於 17-7-11 18:07
岩岩睇多次已經冇晒...原來係$2300!!!好在今日見到即刻買左

再平D very good
我昨晚已經收到shipping schedule, on sale shipping 一樣咁快.
Hello...

大宅

子爵府

Lukeung 發表於 17-7-10 21:54
我已經扮睇唔到ema ...

Same here

水晶宮

Thelittleteddy 發表於 17-7-12 09:52
Same here

不過想中毒都唔係咁易,好多鞋都段左size
Hello...

水晶宮

kamanma 發表於 17-7-12 09:33
U're welcome
Farfetc# 覆妳點講呀?肯唔肯做返Extra 20% off 比妳呀?
今天下午打,未開工,貨又未ship

水晶宮

HIMMAMA3 發表於 17-7-12 12:45
今天下午打,未開工,貨又未ship

係呀,咁耐都未shipping 妳星期日買我星期一晚買已收到DHL Express shipments, 明天早上送貨.
不過佢未寄出都好,睇下可唔可以講返20% 差價
Hello...

水晶宮

kamanma 發表於 17-7-12 15:42
係呀,咁耐都未shipping 妳星期日買我星期一晚買已收到DHL Express shipments, 明天早上送貨.
...
JM, 真心多謝你呀,剛打去未出貨,可以有20% discount

大宅

回覆樓主:

我買咗呢對

Cheuk2012    發表於 18-1-14 21:01

水晶宮

HIMMAMA3 發表於 17-7-12 17:05
JM, 真心多謝你呀,剛打去未出貨,可以有20% discount

唔使客氣,追到就好啦⋯⋯20% 要來食左佢都唔知幾好呀
Hello...

水晶宮

virjoy88 發表於 17-7-12 17:42
我買咗呢對

靚色邊間咁靚價,平時見最平都要3k 頭
係咪買返自己size 已ok, 使唔使買大些定細D?
Hello...

水晶宮

kamanma 發表於 17-7-12 17:53
唔使客氣,追到就好啦⋯⋯20% 要來食左佢都唔知幾好呀
...
係呀,好在咋,妳買左乜

大宅

kamanma 發表於 17-7-12 17:59
靚色邊間咁靚價,平時見最平都要3k 頭
係咪買返自己size 已ok, 使唔 ...

都係Farfetch, 本身有10%off再加今次extra 20% off先可唔洗$2900買到, 買咗39碼有D鬆應該可以買細半個碼

男爵府

kamanma 發表於 17-7-12 09:41
再平D very good
我昨晚已經收到shipping schedule, on sale shipping 一樣 ...
你就好啦!我未出貨呀..好驚其實係空歡喜

水晶宮

HIMMAMA3 發表於 17-7-12 18:13
係呀,好在咋,妳買左乜

這二對,不過mcqueen 我叫佢地幫我取消左order, 因為我追Mcq posts 見jms 分享話要買細D,我冇買細不特只仲買大左半個碼所以見佢未寄出不如快D取消order, 唔好浪費資源了
所以依家期待緊Tod's 我都驚驚地因為Tod's 我都訂大左半個碼...未買過Tod's 希望岩啦

Hello...

水晶宮

virjoy88 發表於 17-7-12 18:30
都係Farfetch, 本身有10%off再加今次extra 20% off先可唔洗$2900買到, 買咗39碼有D鬆應該可以買細半個碼 ...

唔怪得啦⋯⋯good price
我本來都訂左對 Mcqueen, 不過我叫佢地幫我取消左order 了,因為我訂完後追返D Mcq posts 見jms 分享話要買細D,我冇買細不特只仲買大左半個碼所以見佢地未寄出,不如快D取消order, 唔好浪費資源了
Hello...

水晶宮

MISS_MEOW 發表於 17-7-12 18:33
你就好啦!我未出貨呀..好驚其實係空歡喜

昨天幾點訂呀?佢地依家先至中午,夜D仲未有消息可以email 追下
我總共試過三次空歡喜,毎次Farfetc# 都送返£10 比我,下次再買野用,但£10 真係補唔到我個一刻既失落,所以我好明白妳的擔心,不過我諗冇咁易中既
Hello...

首頁

尾頁

跳至