潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

kamanma 發表於 18-6-24 03:16
Wow 參加人地Wedding 都咁重本好捨得

mb太elegance無咩地方著到 為由去飲著

伯爵府

回覆樓主

仲有冇JM搵緊豆豆袋呀?好抵價
粉紅係micro size
彩豆mini size

伯爵府

chrissy131 發表於 18-6-24 03:17
哈哈我等緊下個月去nyc睇下有無70% off既好野淨

我想問10月頭美國有冇減價呢?

用戶要求終止服務

回覆樓主

請教大家,ff app邊個位可以remove credit card資料?

手快快襟左place order 就直接扣左數

大宅

tarejackie 發表於 18-6-24 09:42
仲有冇JM搵緊豆豆袋呀?好抵價
粉紅係micro size
彩豆mini size

多謝JM通知到時金色送到二揀一

大宅

南丁媽咪 發表於 18-6-24 09:48
請教大家,ff app邊個位可以remove credit card資料?

手快快襟左place order 就直接扣左數

未搵邊個位,其他JM應該清楚,每次入Credit card資料,我一定按off個掣唔save,我試過係其他website 好似你手快直接扣$

用戶要求終止服務

Sabelbel 發表於 18-6-24 10:04
未搵邊個位,其他JM應該清楚,每次入Credit card資料,我一定按off個掣唔save,我試過係其他website 好似 ...

係囉....上次冇留意saved
App又搵唔到咩位可以cancel返

伯爵府

Sabelbel 發表於 18-6-24 09:53
多謝JM通知到時金色送到二揀一

你入左邊個呀?

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

kamanma 發表於 18-6-24 00:08
baby, RV official website 幾時會開始sale ar?
係咪年中一次年尾一次呀?
...

RV GB...上個星期已開始sales

我上GB 買多,6月中、12月尾(boxing day 前後)
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

大宅

回覆樓主

超筍價3100hkd嘅Givenchy到手,多謝各位推薦呢個袋

子爵府

回覆樓主

有冇jm 用saks fifth avenue app買過野?

我琴晚買左對Charlotte Olympia Kitty Velvet, 收Borderfree email order confirmation, shipping, billing address & payment details 全對,但收到saks fifth avenue email 話 “we are preparing your order...”但所有shipping, billing address & payment details 完全唔岩既...

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

chrissy131 發表於 18-6-24 03:08
哈哈係著去人地weddingzara減價d野要搶我住呢到無mango呢排online order發現mango d q ...

Mango D 質地我覺得好過Zara, 尤其是tee、針織、連身裙
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

大宅

tarejackie 發表於 18-6-24 10:16
你入左邊個呀?

入左pink 真係好抵!

男爵府

tarejackie 發表於 18-6-24 09:43
我想問10月頭美國有冇減價呢?

10月份未開始可以行下outlet呢邊d sf outlet好多時都好平

男爵府

babyislove 發表於 18-6-24 12:31
Mango D 質地我覺得好過Zara, 尤其是tee、針織、連身裙

係阿mango d質地好過zara同埋mango d衫好minimalist黑白灰我成日都係買呢幾隻色

男爵府

andersmama 發表於 18-6-24 12:30
有冇jm 用saks fifth avenue app買過野?

我琴晚買左對Charlotte Olympia Kitty Velvet, 收Borderfree ema ...

send email or livechat問下

版主

chrissy131 發表於 18-6-24 12:59
係阿mango d質地好過zara同埋mango d衫好minimalist黑白灰我成日都係買呢幾隻色
...

我同你好夾

我有件Mango 針織外套,5年以上歷史,洗過N次都無起毛粒,勁軟熟

自此,我就愛上Mango

實店我like 去Moko 嗰間, D SA very helpful
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

伯爵府

Sabelbel 發表於 18-6-24 12:44
入左pink 真係好抵!

Micro隻pink好靚

伯爵府

chrissy131 發表於 18-6-24 12:57
10月份未開始可以行下outlet呢邊d sf outlet好多時都好平

我會去LA果頭但唔揸車⋯好難去到outlet

子爵府

chrissy131 發表於 18-6-24 13:00
send email or livechat問下

Thanks!

Just hv a chat with CS, the info fm Saks is the int’l shipping hub.

首頁

尾頁

跳至