潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

kamanma 發表於 17-7-10 19:15
myTheresa Sale: enjoy 30% off on selected items code: BLACK30

Farfetch extra 10% off code: x10BF

Flannels

Hello...

別墅

Mini puzzle 邊度入會抵啲呀

水晶宮

lmy1209 發表於 18-11-22 17:47
Mini puzzle 邊度入會抵啲呀

暫時未見到online store 有邊間抵喔
MF 之前有個15% off code 比我....我用code 買嘅
Hello...

子爵府

kamanma 發表於 18-11-22 17:58
暫時未見到online store 有邊間抵喔
MF 之前有個15% off code 比我....我用code 買嘅:kek ...

我冇呢個code 呀要等下減價先入

水晶宮

mosjessica 發表於 18-11-22 18:00
我冇呢個code 呀要等下減價先入

MF 前排唔知咩事比我的
個code 只可用一次....早知妳都有興趣我地一齊 check out la

Hello...

子爵府

kamanma 發表於 18-11-22 18:15
MF 前排唔知咩事比我的
個code 只可用一次....早知妳都有興趣我地一齊 check out la:f ...

唔緊要呀,我睇下妳action pic止下咳先
反正近排已經血流不止等我儲下子彈先,遲D有靚價再捕過

水晶宮

mosjessica 發表於 18-11-22 18:25
唔緊要呀,我睇下妳action pic止下咳先
反正近排已經血流不止等我儲下子彈先,遲 ...

遲D可能再出其它靚顏色⋯⋯loewe 定期出新顏色
Hello...

子爵府

kamanma 發表於 18-11-22 18:32
遲D可能再出其它靚顏色⋯⋯loewe 定期出新顏色

期待再有靚色

伯爵府

請問Stuart weitzman Reserve 同5050鞋形有咩分別?

水晶宮

tarejackie 發表於 18-11-22 18:55
請問Stuart weitzman Reserve 同5050鞋形有咩分別?

妳去time square 試la...我不懂喔
我N 年前買過一對我唔夠高,著得唔靚最後半價讓左比人以後唔敢睇
Hello...

伯爵府

kamanma 發表於 18-11-22 18:58
妳去time square 試la...我不懂喔
我N 年前買過一對我唔夠高,著得唔靚最後半價讓左比人以 ...

我試過但鞋底冇寫係邊款
Reserve或者5050我咁矮都ok
Tieland果d就唔洗試

男爵府

tarejackie 發表於 18-11-22 07:15
得呢對減價有我size

之前係Giglio買$2,7xx已經覺得平,你而家買仲平,真係個價一間還有一間底

Cheuk2012    發表於 18-11-24 17:25

男爵府

kamanma 發表於 18-11-22 02:31
同日收到 mini puzzle n Puzzle Dots

Mini巧靚靚

男爵府

今日終於收齊貨。V high heels 同Kenzo 係single day喺Giglio訂,九個working days先至收到,慢到一個點。返之Sophia Webster 同V bag係FF訂,三至四個working days就收到。第一次買SW都覺得又靚又好著

Cheuk2012    發表於 18-11-24 17:25

大宅

tarejackie 發表於 18-11-22 18:55

我兩對都有,我覺得個型係冇分別,只係一個高踭啲,一個矮踭啲。

大宅

kamanma 發表於 18-11-22 13:41
Farfetch black friday extra 10% off code: x10BF

落咗order唔夠一日就further 10%off

大宅

回覆樓主

請問v sneakers鞋碼駛唔駛預大d/細d?

水晶宮

summer14 發表於 18-11-22 19:43
今日終於收齊貨。V high heels 同Kenzo 係single day喺Giglio訂,九個working days先至收到,慢到一個點。: ...

佢一時時啦⋯⋯歐洲人D排做sale 好忙佢地唔習慣....慢活生活乜都慢
Hello...

伯爵府

各位美女jm,知唔知matchesfashxxx tod's hkd2400係咪已經最平呢

水晶宮

tarejackie 發表於 18-11-22 19:02
我試過但鞋底冇寫係邊款
Reserve或者5050我咁矮都ok
Tieland果d就唔洗試

上季有jm 分享襯 mrs it 巧靚
Hello...

首頁
872873874875876...1029

尾頁

跳至