潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

叮噹媽媽 發表於 19-2-22 23:31
Nice wor!

深深咁中左毒。。。

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

kamanma 發表於 17-7-10 19:15
Mytheresa Limited time free shipping

Savait New Arrivals + 10%OFF with code NEXT

The clutcher code: SPRING10 and get 10% OFF on orders over 3.000 HKD. Valid only on S/S 19 collections.

Hello...

水晶宮

kamanma 發表於 17-7-10 19:15
The clutcher code: SPRING10 and get 10% OFF on orders over 3.000 HKD. Valid only on S/S 19 collecti ...

GG sneakers FF 齊碼$4022

Cheuk2012    發表於 19-2-25 23:15
Hello...

大宅

回覆樓主:

我朋友響日本outlet 試完呢個 Valentino 袋後好鍾意,但 outlet 要 around $12xxx,有d貴,冇買!但好似呢個款已冇出,有無 jm 有見到邊個 online shop 有? thanks

Cheuk2012    發表於 19-2-25 23:15

大宅

kamanma 發表於 19-2-23 02:56

算唔算靚價?係咪true to size ga?

水晶宮

Deutsche 發表於 19-2-23 17:59

我入都$3825....之後冇乜見過咁靚價
half size down or one size down
Hello...

水晶宮

Deutsche 發表於 19-2-23 17:59

我腳有肉half size down
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 19-2-9 01:03
咁其怪label 不同,有沒有send pic 去比FF CS 睇下,了解清楚下咩
請問件T 係FF 邊間Boutiques ...
有時間update返先,最後原來今年gucci真係在label上改動了少少,我用18年件tee去對,所以見到有分別。最後原來一場誤會

水晶宮

tashalammm 發表於 19-2-23 23:19
有時間update返先,最後原來今年gucci真係在label上改動了少少,我用18年件tee去對,所以見到有分別。最後 ...

Oic 咁就大家可以keep 著happy shopping 了
Hello...

水晶宮

ss1120 發表於 19-2-23 14:37
我朋友響日本outlet 試完呢個 Valentino 袋後好鍾意,但 outlet 要 around $12xxx,有d貴,冇買!但好似呢 ...

我唔覺
Hello...

大宅

kamanma 發表於 19-2-23 23:37
我唔覺

達人,見到麻煩通知我吖 many thanks

男爵府

回覆樓主:

ssense 係咪無 free return ?

水晶宮

rabbit.melody 發表於 19-2-24 01:18
ssense 係咪無 free return ?

no r
浄係Canada and the United States 有咋
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 19-2-23 23:36
Oic 咁就大家可以keep 著happy shopping 了
好呀,我等梗ff件,其中一款係y12 gg sweatshirt ,希望岩着

水晶宮

tashalammm 發表於 19-2-24 01:40
好呀,我等梗ff件,其中一款係y12 gg sweatshirt ,希望岩着

sweatshirt 好足碼又型到爆
等妳放毒
Hello...

子爵府

超級靚價,呢對我响shop買$5100

水晶宮

mosjessica 發表於 19-2-24 12:21
超級靚價,呢對我响shop買$5100

咁應該至慳家係我
Hello...

大宅

買完對童裝裝銀色著左一次覺得鞋底硬後,搞到我吾敢再入GG sneaker

子爵府

kamanma 發表於 19-2-24 16:53
咁應該至慳家係我

Kamanma 妳至靚價

水晶宮

WongElsie 發表於 19-2-24 17:56
買完對童裝裝銀色著左一次覺得鞋底硬後,搞到我吾敢再入GG sneaker
...

同kids 不一樣的,adult 好行好著
Hello...

首頁

尾頁

跳至