親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

王國教室勳章

我去到飛濃巴士網站預約,但要比信用卡資料扣錢,但我買了PASS,怎麼辦?

男爵府

fungcarmen 發表於 17-7-13 16:23
我去到飛濃巴士網站預約,但要比信用卡資料扣錢,但我買了PASS,怎麼辦?

以我所知,升龍道pass係無得網上預約的,你要去到名古屋,去巴士站先可以預約到。呢張pass雖然平,我最後都無買,其中一個原因就係呢樣。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

預約既點係巴士站隔離,提前一日約就得

大宅

回覆樓主:

今年新年去過白川鄉,可以早三個月內book,因為旺季所以我踏正三個月前book,我都係買pass,記得不用信用咭資料,網上有敎學教你book,但我由金澤去百川鄕

wcpcelia    發表於 17-7-14 08:53

複式洋房

fungcarmen 發表於 17-7-13 16:23

要用日文版網站預約就不用入信用咭。中文版網站要入信用咭。

複式洋房

回覆樓主:

如果day1 去換pass, 是否可用已經預約day2巴士換day2 巴士飛?或是要等day2 才可换day2 巴士飛?

首頁

尾頁

跳至