親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

民房

Re: 日本旅行有用連結 (又從新整理中...)

:wink:

大宅

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

有冇人可以比呢家平價機票的網我呀?

CMMANDY 寫道:
[quote]
RDaddy 寫道:
藍莓莓:

priceline 如4月17日去, 應該set 幾多? 不過係咪冇小童票? 有冇人有priceline staff 的電話可直接溝通?

上網book民宿: 有冇咩網址可提供? THANKS!! 東京有咩民宿好介紹??

UNDER 2歲有INFANT TICKET, OVER 2 歲就由於特價機票而和大人同價, 不過買得這類票, TOTAL 一定抵的, 放心 [/quote]
梁媽媽

公爵府

好媽媽勳章

priceline
Ms. Mok 莫小姐 TEL : 3192-0611

大宅

日本 YOUTH HOSTEL, 唔知有冇用.

http://www.jyh.or.jp/
日日唔知忙d乜~ 唔開心就唔好諗~ 別在最失望時 想最壞的事(新鴻基郭炳江講o架) 世事無窮做到老時學到老 人生有幾得寬懷處且寬懷

大宅

日本食店推介
按我進入
[url=http://www.baby-gaga.com/][/url

洋房

thanks a lot.......hoho

複式洋房

[size=large]日本公眾及學校假期
Fireman

別墅

如果我想8月中去東京(如:Disneyland)是否到處都好多人.

大宅

我6月中去左 disneyland, 黑媽媽 around 9點都 close, 都仲係甘多人排隊玩 game.
>>>>>????

子爵府

http://transit.yahoo.co.jp/

呢個網站好正, 你由邊度去邊度, 都可以search到. 有埋車費同時間, 好有用ka.

民房

請問知吾知日本D火車最後個班幾點鐘???

大宅

Joyce Niki,

新宿御苑一定要去,好似世外桃園的公園,面積大, 去到你會覺得像發夢,點解有咁靚0既公園?一定要去!
Trust me !
入場費around 200曰圓

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Hi All.

請問有冇媽咪曾經係11月份去過東京旅行,我想知11月份東京氣溫如何,帶小朋友去應該著咩衫好呢??需唔需要著比較厚既衫及全日氣溫會有幾大分別呢??

Thank You!!

別墅

諝問日本有無租bb車服務?好似澳洲咁.

民房

同15個月大BB去大

子爵府

Oscar媽 寫道:
Hi All.

請問有冇媽咪曾經係11月份去過東京旅行,我想知11月份東京氣溫如何,帶小朋友去應該著咩衫好呢??需唔需要著比較厚既衫及全日氣溫會有幾大分別呢??

Thank You!!

我上年11月中去過日本東京,不過我係同老公去,,其實都開始凍架,尤其朝早同夜晚同埋一d空曠地方,我都著樽領冷衫同厚褸,不過我都有著裙 但係著boot law..我老公可能唔係好怕凍,都係著左件風褸

別墅

日本好多商場同遊樂場都有bb車租,不過就預左不大新淨.我地都係去到先租.

TansonMa 寫道:
諝問日本有無租bb車服務?好似澳洲咁.

民房

想問日本東京幾時先開始落雪?? 12月頭有雪落未?? 因想12月去但又想滑雪...!!thx

男爵府

hi,
我見有媽咪問開天氣及衣服問題, 想請問我黎緊10月22號去東京, 27去富士山, 應該著咩衣服適合, 短袖好以唔夠, 要加外衣, 冷衫會唔會厚左d, thanks

首頁
12345...9

尾頁

跳至