親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請send 比我啦! 我會6月尾去東京的,thanks
[email protected]

~恩朗&細B生活點滴~*耶穌愛你*[/url]

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

you mean Hong Kong Ocean Park? I cant find the coupon there, please advice. thanks.

原帖由 Kim08 於 09-5-14 16:54 發表
I just came back last week.

I suggest you to go to Osaka Castle, nice walking from the park and you can take a train inside the park. only 100yen/person.

for universal studio, you can go to Ocean P ...

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大阪機場附近有邊間酒店又平又靘呀, 我想行完outlet後不用一袋二袋咁搵酒店, 有咩好介紹唔該.

大宅

富士急coupon

請問有冇 7月8日-7月12日既富士急coupon呀?
因為我哋呢段時間會去呀! thank you very much!

大宅

跟團去玩東京,第四日係自由行時間,啱啱係星期日,築地魚市場唔開,有冇另外好介紹?
一家三口都唔鍾意買衫行街,去食野就啱,請幫忙,thanks

侯爵府

我都想要富士急COUPON呀, 因我28/7-1/8去呀, THANKS
原帖由 YinYuMami 於 09-6-26 21:27 發表
請問有冇 7月8日-7月12日既富士急coupon呀?
因為我哋呢段時間會去呀! thank you very much!

大宅

打算聖誕帶兩個囡去睇雪, 請比意見.

第一, 唔知點申請PASSPART, 她們只有回港證和回鄉證, 出世紙.

第二, 團費會好貴嗎? 一個到時3age, 一個到時1age. 要比機票 & 酒店錢嗎?

第三, 唔知有無特別野要帶, 要睇雪應該好凍??

第四, 是否要帶兩架bb車, 我打算帶兩架, 老公就話買多架士的車, 因為現在一架係可以半敞的士的車, 一架係chioo (比較大架, 唔想帶).

第五, 要自備食水嗎?? 帶電水壺??

有甚麼要注意?? 最擔心是凍. 細妹又細.

首頁

尾頁

跳至