求推介facial

my_recorder
|
請問有沒有好的 潔面 facial 推介?
1. 乾淨, 用的產品好一點 (我怕敏感)
2. 不要hard sell
3. 最好港島東, 九龍都ok.
4. around $300 or more (最好可以逐次計)

P.S. 如果可以包修眉 (額外加也可) 便更好

謝謝! 
炒蛋
|
my_recorder 發表於 17-7-17 19:36

你可以試下旺角樓上舖個d ,我做個間幾好,針清好乾淨,不過有少少痛,有平有貴,有一隻facial 叫肌齡逆轉facial ,產品來自西班牙,$250一次,可以去試下
wonglenlen
|
炒蛋 發表於 17-7-18 17:52
你可以試下旺角樓上舖個d ,我做個間幾好,針清好乾淨,不過有少少痛,有平有貴,有一隻facial 叫肌齡逆轉f ...

Hello...可唔可以介紹下呀?可pm資料嗎?
Edoricbb26
|

有呀,逐次計,銅鑼灣。用靚料。我有做開間。小鋪式
chonglulu
|
有間觀塘,完全唔sell 我跟左佢7年,最近搬左去kt工廈,手勢好好,細心,針清得乾淨,包修眉,普通個種保濕人手按摩300-350
加導入機/骨膠400-450,product全部法國or spain.
friend07
|
chonglulu 發表於 17-7-23 14:49
有間觀塘,完全唔sell 我跟左佢7年,最近搬左去kt工廈,手勢好好,細心,針清得乾淨,包修眉,普通個種保濕 ...
pls pm, thx.
mrsjuice
|

荔枝角連機$380單次
tessapan63    發表於 17-7-25 14:01
Cakecup
|
有間觀塘,完全唔sell 我跟左佢7年,最近搬左去kt工廈,手勢好好,細心,針清得乾淨,包修眉,普通個種保濕 ...

pls pm.thx
VANYIN
|
Edoricbb26 發表於 17-7-23 09:51

可否pm我資料?Thanks!
chuszeching
|
Edoricbb26 發表於 17-7-23 09:51

可以話我知多點 detail Ma? Thanks
friend07
|
炒蛋 發表於 17-7-18 17:52
你可以試下旺角樓上舖個d ,我做個間幾好,針清好乾淨,不過有少少痛,有平有貴,有一隻facial 叫肌齡逆轉f ...
pls. pm, thx.
pakhuen
|
用法國品牌,純人手facial ,causeway bay
mo.mchen201001
|
回覆 chonglulu 的帖子

pls pm me
gilybbmuimui
|

可以pm我地址嗎?thanks!
snooppooh
|

可否PM我
queenyeeyee
|

可否給我資料,謝謝
queenyeeyee
|
mrsjuice 發表於 17-7-23 23:39
荔枝角連機$380單次

可否給我資料,謝謝
大角咀張太
|

旺角做緊牛奶facial3百幾蚊次包埋收眉,唔係大公司果d,做得唔錯,間中都有介紹下療程,但又唔會一定要你買~有興趣
friend07
|
pakhuen 發表於 17-8-8 18:48
Pls. Pm, thx.
Cshe
|
pakhuen 發表於 17-8-8 18:48

Pm please