沙田馬(emoji)山區生日會到會

Concon830
|
有冇好介紹,會送沙田馬(emoji)山區呢?
mmmml
|
Concon830 發表於 17-7-23 09:38

借酒宵醉 好味又抵 您可以上佢地fb睇下
Concon830
|
mmmml 發表於 17-7-27 21:43
借酒宵醉 好味又抵 您可以上佢地fb睇下

好啊。

你叫過未? 大概幾人份量,準時嗎? thx.
fattoyw
|
我之前朋友介紹訂左間,免費送貨, 好抵食, 有需要可以pm你
mmmml
|
Concon830 發表於 17-7-28 08:12
好啊。

你叫過未? 大概幾人份量,準時嗎? thx.

叫左10大10小
準時丫
態度都好好
重點好味又平(emoji)(emoji)
Yukomama
|
fattoyw 發表於 17-7-28 16:38
我之前朋友介紹訂左間,免費送貨, 好抵食, 有需要可以pm你

可pm我嗎?thx
ivyivyivyivy000
|
我之前去朋友仔生日會食過一間都唔錯,賣相同味道都比我女之前生日會加果間好,送貨準時同有禮,你有興趣都可以PM你
kw8888js
|
我都想要,可否PM我
Concon830
|
kw8888js 發表於 18-2-20 15:23
我都想要,可否PM我

我個生日會最後驚打台風,唔敢訂到會,變左即日訂pizza hut.
你可試下聯絡樓上幾位。
skkeva
|
ivyivyivyivy000 發表於 18-1-3 18:18
我之前去朋友仔生日會食過一間都唔錯,賣相同味道都比我女之前生日會加果間好,送貨準時同有禮,你有興趣都 ...
可以俾資料我嗎? 謝謝!
puipuipuipuipui
|

有呀。可pm要資料
FreeKM100
|

我啱啱試左一間好正!好靚又好食,如果有需要pm我丫
adafong
|
ivyivyivyivy000 發表於 18-1-3 18:18
我之前去朋友仔生日會食過一間都唔錯,賣相同味道都比我女之前生日會加果間好,送貨準時同有禮,你有興趣都 ...

可否pm資料?謝謝
Chloe2011
|
FreeKM100 發表於 18-7-19 03:19
我啱啱試左一間好正!好靚又好食,如果有需要pm我丫

想要資料
halumama
|
回覆 FreeKM100 的帖子

請PM我,謝謝
Win0501
|
想要資料Thx
Concon830
|
Win0501 發表於 18-9-26 09:46
想要資料Thx

唔好意思,最後因天氣不穩,改左即日叫pizza.
你可以問下樓上個啲。
hakbb
|
請pm我