想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Lisa2008 發表於 17-7-30 09:49
我几個朋友都尼种情況,饮过果個医生开個中药都成功怀孕,有的儿子都5岁。据我所知,北京中央某官的侄女都 ...

多謝你分亨不過有d遠

大宅

tpy0624 發表於 17-7-31 18:32
我之前都有試过催乳素高一dd 之後再驗又降番 之後就冇理 反而係fsh check 佐幾次都系9.幾 催乳素高應該唔 ...

催乳激數會影響排卵,所以醫生先話要食藥控制囉。我fsh 5...應該正常掛。

忐忑咗兩日,終於有報告,無塞,可以暫時鬆一口氣先。

你呢幾日分泌無咩啦嘛? 乖乖地等m到又可以開工喇

別墅

Fung3be 發表於 17-7-31 22:50
催乳激數會影響排卵,所以醫生先話要食藥控制囉。我fsh 5...應該正常掛。

忐忑咗兩日,終於有報告,無塞 ...

恭喜嗮 向目标要行近左一大步 (emoji)(emoji)(emoji)我應該系第11日先正式 停血 不过我到依家都系个下腹有时有漲疼 有时刺疼 夜晚又唔可以側訓因為覺得肚內面好有壓迫感 有少少唔適服 你有冇我呢d 感覺 同埋你做完之後幾耐先去運動啊

大宅

tpy0624 發表於 17-8-2 20:45
恭喜嗮 向目标要行近左一大步 (emoji)(emoji)(emoji)我應該系第11日先正式 停血 不过我到依家都系个下腹有 ...

唔記得覆你添! 係呀我有時都會有少少吉吉痛,醫生話正常...我都有問醫生幾時做得運動,佢話一個星期後無哂血就得喇,不過我都未開始做,太熱喇

首頁

尾頁

跳至