親子旅遊

跳至

首頁
34567...13

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

笑嘻熹 發表於 17-8-10 12:59
我都book咗8月13-15日原來星期5,6先有buffet

另外想問下有冇7人車上皇崗推介?

我今日13/8也到了啊!我們多一個大人加380人仔都包自助晚餐和早餐。
今天行商場食Mr&Mrs Aysh嘅雞,三十幾人仔雞好嫩好味,仲有成公升嘅果茶,之後想玩彈床,但小朋友有腳傷無得玩,玩了在地下嘅機動遊戲,25人仔十分鐘。再行超市,跟住回酒店取房。
休息一陣就去生態園,玩一陣就回酒店食自助晚餐,食完就打golf,再回酒店沖涼,現在休息,明早游水食早餐再繼續玩。
Kinglong

男爵府

lotusykl 發表於 17-8-11 15:55
我都係有一個超過140cm嘅,一個未够100cm,由於平日去 ,冇自助餐供應,酒店幫我登記嘅職員好好吖,佢唔建議我 ...

請問你無加380,另一個小朋友搭shuttle bus要加幾錢?

大宅

pandacsl 發表於 17-8-14 12:12
請問你無加380,另一個小朋友搭shuttle bus要加幾錢?

皇崗搭shuttle bus 唔使加錢喎 !我一個超過140 ,另一個未够100cm 。

伯爵府

回覆樓主:

深圳酒店內餐廳,邊間好介紹?500餐券足夠嗎?

男爵府

lotusykl 發表於 17-8-14 19:46
皇崗搭shuttle bus 唔使加錢喎 !我一個超過140 ,另一個未够100cm 。

咁好,我打電話問話個套票係2大1小,如4個人搭車,有1位要收費。

大宅

pandacsl 發表於 17-8-14 22:51
咁好,我打電話問話個套票係2大1小,如4個人搭車,有1位要收費。

係囉!咁搞笑嘅,又會唔同答案嘅!我收confirm email仲特別睇清楚 搭shuttle bus 寫住4人都是免費

男爵府

lotusykl 發表於 17-8-14 23:31
係囉!咁搞笑嘅,又會唔同答案嘅!我收confirm email仲特別睇清楚 搭shuttle bus 寫住4人都是免費
...

請問你打電話訂還是上網訂?
我打去訂佢無send confirm email比我喎

大宅

pandacsl 發表於 17-8-14 22:51

仲有一樣野注意, 我一早book埋回程嘅穿梭巴士(正常都係免費 ),但第二日想早D回港 所以check out 時順便叫職員幫我睇下有冇早D嘅班次有4位 ,點知佢話要收每人60元 ,跟住我堅持話唔係喎電話comfirm時話免費 ,為何我改早D時間就要收費 ,咁後來都無收我費,好似有少少亂嚟!

大宅

pandacsl 發表於 17-8-14 23:36

請問你打電話訂還是上網訂?

我email 問野先嘅,跟住有人reply我email 隔幾分鐘後又有電話 call back 我,之後就電郵confirm 所有野

男爵府

lotusykl 發表於 17-8-14 23:38
仲有一樣野注意, 我一早book埋回程嘅穿梭巴士(正常都係免費 ),但第二日想早D回港 所以check out 時順便叫 ...

我有問過佢如果回程想改班次,佢叫我打返去改喎!我個時都諗點解咁奇怪要打去改,唔可以同酒店既人改...係咪佢地溝通上有問題。

大宅

agnesbee 發表於 17-8-14 21:07

酒店內好似兩三間餐廳,我只幫襯四季日本料理 都好食吖,環境幾好 ,坐得好舒服,我地叫3set午餐 ,加15%服務費仲用唔曬500餐劵。隔離好似有po 話嗰間西餐廳幾好味

大宅

pandacsl 發表於 17-8-14 23:46
我有問過佢如果回程想改班次,佢叫我打返去改喎!我個時都諗點解咁奇怪要打去改,唔可以同酒店既人改...係 ...

可能係!

男爵府

lotusykl 發表於 17-8-14 23:55
可能係!

唔該晒你

伯爵府

lotusykl 發表於 17-8-14 23:55
酒店內好似兩三間餐廳,我只幫襯四季日本料理 都好食吖,環境幾好 ,坐得好舒服,我地叫3set午餐 ,加15%服 ...

唔該晒

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

即係東莞好d嗎?
因我剛訂左深圳

別墅

請問過了皇崗關點行去穿梭巴士站, 有冇指示?

別墅

agnesbee 發表於 17-8-14 21:07

這間在生態園隔離的西餐廳也可以用餐卷,環境靚、價錢平、食物質素一流,我們三天吃了兩次,大力推薦(emoji)(emoji)

別墅

leapfrog 發表於 17-8-15 16:31
請問過了皇崗關點行去穿梭巴士站, 有冇指示?

出左皇崗口岸轉左,行二十步左右就見到觀瀾湖渡假村的地鋪,入去同職員講就ok,但記得預先向酒店預約乘車時間

別墅

timandy 發表於 17-8-15 14:18
即係東莞好d嗎?
因我剛訂左深圳

我覺得深圳好好,去觀瀾新城、生態園、會所都坐五至十分鐘shuttle bus 就到,東芭要坐半小時

伯爵府

hurryup 發表於 17-8-15 23:52
這間在生態園隔離的西餐廳也可以用餐卷,環境靚、價錢平、食物質素一流,我們三天吃了兩次,大力推薦(emoj ...

謝謝推薦

首頁
34567...13

尾頁

跳至