在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

早前因爲同老公相處唔開心,所以決心執返靚自己,染返個頭,化妝,緊身one piece,T-back。結果首先中招嘅唔係老公,而係公司新黎嘅90後。佢試過係pantry等緊咖啡嘅時候讚我身材好,同埋試過有意無意地掂我,仲成日望住我個胸。我心情好複雜,有少少開心,亦有幻想過。
你地有沒試過呀?有沒㓜想過?

別墅

JessicaLeung246 發表於 17-7-28 14:54
早前因爲同老公相處唔開心,所以決心執返靚自己,染返個頭,化妝,緊身one piece,T-back。結果首先中招嘅 ...

......

good_pig    發表於 17-8-13 14:00

大宅

JessicaLeung246 發表於 17-7-28 14:54
早前因爲同老公相處唔開心,所以決心執返靚自己,染返個頭,化妝,緊身one piece,T-back。結果首先中招嘅 ...

吸引到隻狼都咁開心?
扮靚啲梗係好啦,但你要識分人地真心欣賞你,定係真心想抽水,如果唔係自己蝕底左都唔知呀

大宅

回覆 JessicaLeung246 的帖子

著one piece著到比人讚梗係開心啦。有無話比老公知?

珍珠宮

回覆樓主:

樓主與其惗e啲無謂野不如惗下點樣改善同c6嘅關係吧

別墅

好似係幻想居多。 無端端點會掂你。

男爵府

著埋..t........back 仲要one piece 都好搏喎......人地唔知以為你搏咩咪配合下你
可能諗緊你係咪同類[玩家]....你既然有老公番工都係規矩d好 呢個係對自己應有態度 扮靚d當然係可以啦 不過去得太盡到時有咩損失怕你有怨無路訴咋 依家人心難測 人係要有自信 但人地讚你背後為咩都值得深思

公爵府

有人贊係好事嚟嘅,不過冇玩出火,最怕hold唔住

男爵府

開心吸收勳章

仲可以有人讚真是夠不錯了.我肥到肉騰騰....想唔比人話肥已經偷笑了....莫講話要甘靚....哩世都唔使指意了

大宅

回覆樓主

樓主唔係想氹老公咩?
著成咁樣返工,目標真的是老公嗎?T-back,淨係俾老公睇先有用架,點解引到同事會開心
抱歉!真心覺得樓主想歪了

大宅

1/ 你同先生咩事唔開心?

2/ 扮靚係好事...唔一定唔開心先扮..KEEP 住靚好重要.

3/ 公司戀事駁唔過, 仲要係靚仔, 一陣俾人玩完唱, 工都冇埋. (你可以話..係呀..我今晚約左老公出街..點都要執下)

4/ 吸到人睛係開心, 但唔好諗住吸精就得...

5/ 你老公個邊因為唔知你咩事唔開心..俾唔到意見..不過你都可以扮靚D 同佢去下街..等佢威威下..

男人十個9.99 個都想拖個靚女出街.

(個人認為ONLY)

洋房

唔好咁啦,調番轉,你先生咁你都唔鍾意

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

看儍了眼…… 返工著T-bacK,你份嘜野工嚟架
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

公爵府

catfitfit 發表於 17-8-13 11:48
看儍了眼…… 返工著T-bacK,你份嘜野工嚟架

我以前公司有個秘書妹妹,佢著条半透明白色長褲,裡面著T back, 睇得出好enjoy 有人望。
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Mrs.Kangaroo 發表於 17-8-13 13:31
我以前公司有個秘書妹妹,佢著条半透明白色長褲,裡面著T back, 睇得出好enjoy 有人望。
...

佢地鐘意惹咸仔都冇辦法

公爵府

cocolachina 發表於 17-7-30 12:05
好似係幻想居多。 無端端點會掂你。

可能樓主自己諗得多

公爵府

SorenLorensen 發表於 17-7-29 00:22
回覆 JessicaLeung246 的帖子

著one piece著到比人讚梗係開心啦。有無話比老公知?

我諗可能有

大宅

開心咩?

翡翠宮

畀面勳章

回覆樓主:

女人比人讚當然開心啦 最怕玩出火炸 樓主須衣家係咪應該點樣改善同c6關係

公爵府

回覆樓主

人地點知你裏面著T back呢?

首頁

尾頁

跳至