膽粗粗淘傢私

cindy83215
|
bebubabi 發表於 17-8-15 23:32
我都搵了呢間,今日上門度尺
期待你的分享
bepower
|
lyy0623 發表於 17-12-7 23:39
非常激氣既經驗,上門度尺後仍有空隙,
售後差
由9月17日下單到現在仍未安裝完成. 安裝時

11月24日你send訊息, 佢到依家都無回覆?

bebubabi
|
cindy83215 發表於 17-12-8 02:38
期待你的分享

雖然不是100分,有些不太滿意的地方,不過我同老公覺得可接受,因為9千蚊左右可做到,因為問過香港,大約16000至18000

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
bepower
|
bebubabi 發表於 17-12-8 06:26
雖然不是100分,有些不太滿意的地方,不過我同老公覺得可接受,因為9千蚊左右可做到,因為問過香港,大約1 ...
請問有乜野地方不太滿意?
約師傅上黎安裝, 有無出現乜野問題? 或有delay?
謝謝
bebubabi
|
bepower 發表於 17-12-8 10:14
請問有乜野地方不太滿意?
約師傅上黎安裝, 有無出現乜野問題? 或有delay?
謝謝

本來約左星期五晚送貨。星期六安裝

點知過關好像有阻礙,變左星期六送貨。星期日安裝

木板無味,係揀色因爲我無上去揀,只係電話揀色,所以有啲出入。不過只係衣柜門顏色不太滿意,諗住遲下買野貼左去。

Obe2009
|
bebubabi 發表於 17-12-8 10:50
本來約左星期五晚送貨。星期六安裝

點知過關好像有阻礙,變左星期六送貨。星期日安裝

9000已包括地台床同衣柜?
蓤菱
|
雖然不是100分,有些不太滿意的地方,不過我同老公覺得可接受,因為9千蚊左右可做到,因為問過香港,大約1 ...

好掂 我有興趣,可以分享link?
GalGuy
|

街坊你好!
請問啲位fit 唔fit 呀?
我同你同一間房都想整地台床+衣櫃,
可否牙你的設計圖?
另外有冇天花壓頂感覺?
Many thx!
bebubabi
|
Obe2009 發表於 17-12-8 15:16
9000已包括地台床同衣柜?

係呀!
bebubabi
|
蓤菱 發表於 17-12-8 15:26
好掂 我有興趣,可以分享link?

4樓講左邊間
bebubabi
|
GalGuy 發表於 17-12-8 17:08
街坊你好!
請問啲位fit 唔fit 呀?
我同你同一間房都想整地台床+衣櫃,

啲位都算fit,我第一次訂做,要求又不高
咁既價錢,我就接受

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
蓤菱
|
bebubabi 發表於 17-12-8 23:59
4樓講左邊間

thx Jm
Lmilky
|

可否告知你這個大約尺寸?
newflower
|
回覆 bebubabi 的帖子

請問$9000是港元還是人仔呀?
bebubabi
|
newflower 發表於 17-12-13 19:53
回覆 bebubabi 的帖子

請問$9000是港元還是人仔呀?

港幣
mike89
|
售後差

訂做都差咁多
kammielee
|
樓主/已經系呢間做地台的,用了一段時間,有沒有問題?我諗住過年後做地台、升降枱、衣櫃同書架。
single_debbie
|
如果要先比晒錢, 就真係諗一諗, 因自行上深圳買傢俬有部分舖係可以比30%訂, 上門安裝驗貨後才付尾數. 雖然比香港平一半, 但都要好幾仟元, 都唔係少數目.

我之前就係試過比晒錢後發覺得有問題, 但佢地已經唔處理, 話要我再比錢做過, 不過好在佢地有舖, 我上門理論先可無償幫我再做過. 只係分享我既經驗.
tracici
|
不建議揀米格蘭 ,非常多錯誤, 錯完又錯, 收曬錢之後客服十問九唔應, 裝修師傅係我屋企食煙飲酒, 裝得麻麻地, 傢俬質量馬馬虎虎
kcpak    發表於 18-10-16 16:33
333s
|
售後差

你也是中伏者?
售後差, 是的, 好多負評。

樓主, 假如是真的, 該是好運。幸運兒。

我和店, 冇利益关系, 听不少用家 complain
佢優點能收港幣。不用經淘宝。
收費貴。

第一間收你平少少。
第二, 三... mark up ....