網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人買開韓國野集運好同價錢又ok,請推介一下,謝謝 :mother:

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 Lotsoc 的帖子

我用開果間透明度高, 計實重, 時效穩定, 而且仲有現金獎賞, 已 PM 給您了

子爵府

我想要資料, 唔該.

pyng4030    發表於 17-8-4 16:09

大宅

pyng4030 發表於 17-8-4 15:50

我用開果間透明度高, 計實重, 時效穩定, 而且仲有現金獎賞, 已 PM 給您了 ...

只計淨重?咁快不快或會不會漏單架?

男爵府

畀面勳章

Lotsoc 發表於 17-8-4 14:30
請問有無人買開韓國野集運好同價錢又ok,請推介一下,謝謝 :mother:
我用buyandship, 只計實重$24/磅唔會計體積, 有好多自提點, 依家仲可以係指定順風站及7 11可提貨, 如有朋友介紹新登記用戶將會自動獲得 20分積分獎賞,可以用作扣減首 $20運費及完成第一單交易後的14天內,你和我分別可以獲得額外 30 獎賞積分,可以當作$30運費。PM左你
......

伯爵府

2023年兔年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係呀, 只計淨重的, 我用左咁耐都未試過有問題出現, touch wood

韓國出庫後1至2天便可去他們的門市自提的了; 佢地嘅網頁好易睇, 每國的運貨時間都清楚列明, 您去"發貨資訊" 便可睇到近期各國的運送時效㗎啦

大宅

pyng4030 發表於 17-8-4 16:08

係呀, 只計淨重的, 我用左咁耐都未試過有問題出現, touch wood

咁你試過邊幾個國家呀?

伯爵府

我暫時只係日本, 美國和韓國買過, 一直都在我可預期內收到貨的

大宅

pyng4030 發表於 17-8-4 21:52

我暫時只係日本, 美國和韓國買過, 一直都在我可預期內收到貨的 ...

好 謝謝您分享

pyng4030    發表於 17-8-4 21:54

大宅

回覆樓主

我都想要韓國集運資料可介紹嗎?

伯爵府

回覆 irisyeung1007 的帖子

Please check PM, thanks!

大宅

回覆樓主:

我都想要資料, pls (emoji)(emoji)

大宅

pyng4030 發表於 17-8-4 15:50

我用開果間透明度高, 計實重, 時效穩定, 而且仲有現金獎賞, 已 PM 給您了 ...

我都想睇下呀,可以pm我嗎

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

版面充斥pm或email等相關字句,違反基本版規(1),現關閉本文

首頁

尾頁

跳至