脊醫求推介

timoneyu
|
有冇d好醫生又冇咁貴 最好係新界或九龍區
timoneyu
|
Push 求教
Alwy81
|
你有乜問題呀?
ngwong2
|
timoneyu 發表於 17-8-6 19:15
有冇d好醫生又冇咁貴 最好係新界或九龍區
大畔劉柏偉.有醫德
timoneyu
|
ngwong2 發表於 17-8-7 20:57
大畔劉柏偉.有醫德

Where? How much?
timoneyu
|
Alwy81 發表於 17-8-7 20:47
你有乜問題呀?

成日肩頸唔舒服 想去check下先再決定用什麼方法去醫
Alwy81
|
timoneyu 發表於 17-8-7 21:18
成日肩頸唔舒服 想去check下先再決定用什麼方法去醫

我去開有間專整痛症復位,之前肩頸背痛 睇佢哋好番,你可以試試
有須要大家可以直接搵我,如板面有太多pm字眼係會被封㗎,咁其他有需要嘅朋友就見唔到㗎啦
Tammie
|
Alwy81 發表於 17-8-7 23:18
我去開有間專整痛症復位,之前肩頸背痛 睇佢哋好番,你可以試試

可否俾資料,我成日都頸背痛
timoneyu
|

麻煩分享資料 唔該哂(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
Rainchoi
|
回覆 Alwy81 的帖子

請問可以pm資料?唔該你
黑色誘惑
|

Could u on me the info ?
黑色誘惑
|
ngwong2 發表於 17-8-7 20:57
大畔劉柏偉.有醫德

How much n where is it ?
水晶樹媽媽
|

請提供資料
謝謝
ccue148
|
可pm資料給我嗎?thanks!
hiyuet
|
九龍城脊骨中心?
我小朋友睇過,有政府資助,
大人亦可以睇,唔太貴
minna-no
|

請問在哪裏?
emoh
|

請問乜係痛症復位?
Alwy81
|
emoh 發表於 17-8-26 16:10
請問乜係痛症復位?

例如有啲人腰痛,其實係腰椎移咗位壓到神經線所以痛,進行完復位之後,腰椎去返正常位置唔再壓到神經咁就唔會痛!因為有部分痛症係由於咁樣而形成
emoh
|
Alwy81 發表於 17-8-26 16:23
例如有啲人腰痛,其實係腰椎移咗位壓到神經線所以痛,進行完復位之後,腰椎去返正常位置唔再壓到神經咁就 ...

明白。可以pm 医生资料。Tks
日月魚
|
我都相要醫生資料,唔該比埋我,Thx!