仙仙批命區

cinda72.
|

因為上次大混亂,所以先小人後君子先
1 : 慈善性質,需上傳捐款圖片才確實會批
2 : 由於我曾經死過翻生,係廣華醫院執番我條命,所以希望指定捐贈機構為東華三院,多少隨心
3 : 每次捐款只限問一命,切勿一家大細出生年月日時pm晒黎
4 : 因工作繁忙,同埋本人係心情大師,批命都要講心情,所以每星期只批3命,煩請耐心等候
所批者會依上傳捐贈單據而定先後

********嚴重通知 : 各位唔該守規矩,再係分幾次捐款問一家,我直頭飛起不作任何批文,已經係慈善性質,亦冇特別要求捐幾多,一切都係心意
kimchimom
|

支持仙姐,會捐去東華架喇
Cian
|

巳捐款,幫忙看看如何教育/栽培我呢個仔,謝謝

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cinda72.
|
Cian 發表於 17-8-7 01:12

好快手
不過唔好貼盤啦,你pm我新曆出生年月日時啦
Willchansweet
|
我都想搵你幫幫手呀!我會捐款了再pm你!先排個位先
cinda72.
|
Cian 發表於 17-8-7 01:12

令公子睡眠質素比較差,要注意腎臟健康,游水可以有助佢身體健康,
自尊心強,觀察力亦都強,但會聰明反被聰明誤,要教識佢廣結人緣,唔好太執著對與錯,要多角度留意事物,怕主觀會影響佢待人處事,而影響運程,
少年運程麻麻,怕要受錯節才成長,直到中年運程才轉好,若想避免,家庭教育就好重要,切記"公平"2字非必然,勿強求,
另外2性關係亦都要係少年時期給予正確指導,怕會因感情影響情緒
Cian
|
cinda72. 發表於 17-8-7 02:06
令公子睡眠質素比較差,要注意腎臟健康,游水可以有助佢身體健康,
自尊心強,觀察力亦都強,但會聰明反被 ...

那讀書方面如何呢? 應該點搞?
minsheep
|
仙姐。今次只能捐少少。但平時有定期捐比奧比斯。請幫忙看看。
稍後pm資料給你。

Pooh1220
|
cinda72. 發表於 17-8-7 00:59
因為上次大混亂,所以先小人後君子先
1 : 慈善性質,需上傳捐款圖片才確實會批
2 : 由於 ...

仙姐,有緣下見到你個post,然後一次過追哂!
再見到你開post呢度,因今晚我同個囡差一點點就遇到意外比的士攔腰撞!
雖然最後避到,但個囡可能衝力下又無用安全帶,隻眼整到,破相,傷口仲好深。所以想仙姐可以贈2句,只望一家平安。謝謝。

ohhycar
|
仙姐你好呀⋯其實想問兩個女女 但分開兩次捐好似好傻咁呀,我一次捐多少少(對我來說⋯暫時停薪留職緊冇收入⋯),如果你得閒勞煩你幫我睇下丫 多謝你

gameknight151
|
麻煩仙姐,我們一家四口。八字PM俾你,麻煩曬

|
仙姐已Pm,麻煩指點迷津,宜家好迷惘。唔該曬
港式奶茶
|
我終於等到仙姐開post啦麻煩曬仙姐了!

jadepearl
|
回覆 cinda72. 的帖子

仙姐, 我已捐款&會pm你, 多謝幫忙.

Liukut
|

問事業。轉行。thx~仙姐

cinda72.
|
gameknight151 發表於 17-8-7 08:28
麻煩仙姐,我們一家四口。八字PM俾你,麻煩曬

你條古惑女
都係要排,唔會一次過答你一家大細,否則其他人等死

以上jm為唔守規矩示範,其他人唔好咁做,再分幾次排一個位都只係批一個
cinda72.
|
Cian 發表於 17-8-7 02:22
那讀書方面如何呢? 應該點搞?

讀書唔好強求啦,過關就ok,
佢唔係學術型小朋友,係創意型,
只要好好啟發,佢開創力好勁
SJ6
|
仙姐!! 可唔可以排個位呀
Cian
|
cinda72. 發表於 17-8-7 12:35
讀書唔好強求啦,過關就ok,
佢唔係學術型小朋友,係創意型,
只要好好啟發,佢開創力好勁

知道,謝謝你
|
cinda72. 發表於 17-8-7 12:13
你條古惑女
都係要排,唔會一次過答你一家大細,否則其他人等死

Sorry sorry 今早趕巴士趕住出門口,冇看淸楚規則,我唔睇小朋友了,我信如果父母好,小朋友都唔會太差