很掛念老公

tong001
|
他走了已四個月多,很掛念他,希望老公在天上開心生活,不用掛念我和一雙兒女。
tong001
|
每當看回我們的生活相片!眼淚就不亭地流
Ashley.coming
|
tong001 發表於 17-8-12 02:59

不要太傷心~~
20150618bb
|
tong001 發表於 17-8-12 02:55
他走了已四個月多,很掛念他,希望老公在天上開心生活,不用掛念我和一雙兒女。 ...
勿太傷心,重有雙兒女,幾大?
20150618bb
|
重有勿想太多佢的好野,呢個係方法.
SJ6
|
加油樓主!!
我最近同老公都分開咗。。。 我都好掛住佢,成日好唔開心
白玫瑰
|
樓主加油
o_____o
|
加油!
Kristytracy
|
加油,我老公都離開我14年了,慢慢你會習慣
盧c9
|
暫時唔好睇住, 起碼過多半年至一年先睇, 順心做D自己想做既事.
tong001
|
兒子和女兒都大學畢業
BBJOJO
|
tong001 發表於 17-8-12 02:55
他走了已四個月多,很掛念他,希望老公在天上開心生活,不用掛念我和一雙兒女。 ...

明白叫你唔好諗咁多,
是做不到……
需要的話找一個人陪你大哭
beautymakeup
|
其實我好明白 我先生走左一個月 我都好痛苦 每日經過我與他曾經走過的地方 ,已經想喊 !坐巴士都忍唔住上車喊到落車!我都有二個小朋友 10歲都未夠 !我每日只係想尋找佢既身影 回憶佢既體溫 。我仍舊在別人面前有笑容 當深夜 流淚到天亮!所以我真係好明白 痛徹心扉果種痛苦!
Elainelllam
|
beautymakeup 發表於 17-8-12 23:25
其實我好明白 我先生走左一個月 我都好痛苦 每日經過我與他曾經走過的地方 ,已經想喊 !坐巴士都忍唔住上 ...

加油呀!
cedarcone
|
堅強面對,別太傷心,回憶美麗片段已足夠。
tititititata
|
beautymakeup 發表於 17-8-12 23:25
其實我好明白 我先生走左一個月 我都好痛苦 每日經過我與他曾經走過的地方 ,已經想喊 !坐巴士都忍唔住上 ...

希望你1切安好
瑪麗皇后
|
Take care!
Meredith2014
|
Take care 樓主
Lovelovebear
|
樓主,好好保重
hoganbaby
|