心聲留言

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 爸B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

和仔女好好生活, 學會放下他才不會放不下心

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

你要加油,頭家靠你撐住,傷口會好的,佢在天堂會想大家唸起佢時會開❤咁掛住佢,亦相信佢好希望你地開❤咁生活落去

男爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

回覆樓主

加油

複式洋房

MommyPanel勳章 最關心BB問題熱投勳章

堅強!將注意力focus係仔女到到💪🏻💪🏻

子爵府

瞓得好勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

保重!

大宅

tong001 發表於 17-8-12 02:55
他走了已四個月多,很掛念他,希望老公在天上開心生活,不用掛念我和一雙兒女。 ...

樓主,讓自己慢慢適應,時間會治療你傷口,加油呀,有冇識人返教會,不防試吓跟佢哋返,或者心靈會得到一些安慰,一定要加油

伯爵府

回覆樓主:

加油!

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

保重

禁止訪問

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

他走了已四個月多,很掛念他,希望老公在天上開心生活,不用掛念我和一雙兒女。 ...

你老公會在天上看著你的,
放心吧,你要好好生活啊。

民房

Callmhim

複式洋房

加油

複式洋房

加油!

複式洋房

笑得好勳章

男爵府

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

take care

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

我覺得用逃避方法去面對至親離去唔好.

想睇舊相咪睇, 想諗就諗, 想喊就喊. 要面對現實, 唔係去逃避. 我至親走左無耐都係咁做, 有時夜晚會點蠟燭悼念.

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

take care

民房

回覆樓主:

加油

男爵府

回覆樓主

喊的確可以釋放傷感,不過唔好喊咁耐,叫自己寄情做多d其他野,新事物,讓你可以分散注意力同情感,希望你會快d好起來

首頁
23456...7

尾頁

跳至