親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

subica 發表於 17-10-25 22:17
Ic, 其實compxxx巳經好抵住仲有早餐,都可以考慮下

我都見comxxxx抵住但就好似無咁就腳同埋無咁新。呢2間我等緊expedia/hotel.com有優惠就睇邊間價錢好就訂。

大宅

yuensiu 發表於 17-10-25 22:43
我都見comxxxx抵住但就好似無咁就腳同埋無咁新。呢2間我等緊expedia/hotel.com有優惠就睇邊間價錢好就訂。 ...

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆樓主

Richmond Hotel Namba Daikokucho
呢間我住過,我覺得幾好、好新淨,近大國町地鐵站,12歲以下免費。(你可以留意吓agoda佢有時會寫幾多歲免費,但未必百分百準確,我會再email問酒店)

侯爵府

回覆樓主

comfort我住過和歌山果間,佢d早餐係輕食麵包 蛋 腸仔 菜絲沙律果d,自己行入去canteen就得㗎喇,唔駛收錢/早餐券,大小都免費。

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

hfl2000 發表於 17-10-26 22:47
comfort我住過和歌山果間,佢d早餐係輕食麵包 蛋 腸仔 菜絲沙律果d,自己行入去canteen就得㗎喇,唔駛收錢/早 ...

comfort 3晚呢個價抵唔抵?
不過我自己就想book日本橋個邊,感覺好似交通方便d。

侯爵府

yuensiu 發表於 17-10-26 22:54
comfort 3晚呢個價抵唔抵?
不過我自己就想book日本橋個邊,感覺好似交通方便d。

我覺得ok ar,大阪市區&雙床房係比較貴如果可以免費取消就訂咗先咯,有d酒店仲未有得訂5月,你遲d再睇吓有無其他選擇再取消咯。

珍珠宮

hfl2000 發表於 17-10-27 18:00
我覺得ok ar,大阪市區&雙床房係比較貴如果可以免費取消就訂咗先咯,有d酒店仲未有得訂5月,你遲d再 ...

咁又係其實我想book日本橋red roof不過要無得免費取消先平 我諗真係cfm實唔再轉先book佢。

侯爵府

yuensiu 發表於 17-10-27 18:36
咁又係其實我想book日本橋red roof不過要無得免費取消先平 我諗真係cfm實唔再轉先book佢 ...

有無睇日文版既樂天 會否平d?

禁止訪問

侯爵府

Lancode 發表於 17-10-27 20:21
日文版樂天, Jalan ... 未賣到出年三月.

間間唔同的,red roof出年5月都有啦

珍珠宮

hfl2000 發表於 17-10-27 22:23
間間唔同的,red roof出年5月都有啦

我最後hold左comfort
今日仲平左$2603 (3晚)
遲下再考慮日本橋red roof,真係佢book就要選唔取消。

我問老公酒店選邊間佢話住心齋橋comfort,佢話睇相起碼知一定開到喼,仲話日本橋red roof怕開唔到喼(emoji)d間格麻麻地喎
為有到時等睇下有無jm去住報告下啦

首頁

尾頁

跳至