潮流時尚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

未買之前就覆得好快,一比完錢完全冇follow up, 問又唔覆,問來問去都唔答你個問題,一句"sent " 就答左,完全冇after sale service , 再問就唔read你個msg, 明明online 都唔覆你, 比左錢就唔理你,超差,又話一至兩星期到,已經兩個星期都未到,問又只答你"sent" , 我唔介意遲少少,但都話比人聽呀,寄出又唔通知,而家件貨都唔知喺邊,下次唔會再同佢買,比錢買難受,各位JM 唔想激氣就唔好同佢買了。

男爵府

回覆樓主

死火,我岩岩過左數添

男爵府

回覆樓主

無咪kcx?我買過兩次都ok喎,佢寄香港郵政架,係無得check件貨去到邊,你留意下信箱會唔會有綠色郵局取件張卡,我兩次都無人係屋企收件要拎張卡自己去郵局收貨

大宅

青檸梳打 發表於 17-8-21 20:52
無咪kcx?我買過兩次都ok喎,佢寄香港郵政架,係無得check件貨去到邊,你留意下信箱會唔會有綠色郵局取件張 ...

問冇又唔應,之前就覆得好快,明顯係唔覆,冇得check 都覆下呀, "sent" 就叫覆左,問左好多次,火都黎,冇下次, 一d service 都冇,比左錢就理得你。

wcpcelia    發表於 17-8-26 18:27

伯爵府

回覆樓主

而家好多代購都係咁
又要賣哂post話可代購報價
俾左相成個星期影都冇
問佢有價未
睇完又唔覆

大宅

cathy29 發表於 17-8-21 23:56
而家好多代購都係咁
又要賣哂post話可代購報價
俾左相成個星期影都冇

但佢好明顯收錢前後兩個樣,咁先嬲,如果佢一直都覆得慢就話,一收錢後hea 覆之後唔覆,而家唔read個msg 添,不負責任嘅seller. 未比錢之前就秒覆,比錢後就30個鐘都唔覆,已經幫佢計左時差,諗住佢可能時差,但而家多過30個鐘,網購多次第一次差到咁。嬲爆,所以大家唔想比錢激自己,就諗清楚好唔好同呢間 Kcx Accessxxx買野。

大宅

Jenniferleeww 發表於 17-8-21 20:42
死火,我岩岩過左數添

祝你好運,冇人覆我件貨喺邊,佢亦唔會通知你寄出左。

男爵府

Beibeisam 發表於 17-8-22 01:18
但佢好明顯收錢前後兩個樣,咁先嬲,如果佢一直都覆得慢就話,一收錢後hea 覆之後唔覆,而家唔read個msg ...

咁成30個鐘都唔覆你又係差d嘅

大宅

青檸梳打 發表於 17-8-22 01:28

我而家好似乞丐咁,求佢比個銀包我咁,好似唔駛比錢,求佢話比我聽個銀包係邊。大家想做乞丐就同佢買啦。

大宅

青檸梳打 發表於 17-8-22 01:28

終於都覆,但係以下JM 自己睇

U paid on 8 August
Today date is 21
Not yet 2weeks
No exactly guarantee date of international direct mail
If u want asap kindly buy in retails
Thank you

This is not LATE
not yet 2w go check calendar
I'm not that free check out tracking one by one
Many 1xxxx order still waiting I'm not that free serve only u
THANK YOU

1100 u expect QUEEN service?
Unfortunately not here

如果你地唔係買$1xxxx 以上唔好希望佢會答你問題,人地會覺得問一條問題就係Queen Service,不知所喟嘅Service.

禁止訪問

大宅

Lailai94 發表於 17-8-22 02:19
嘩 間野全名系咩?

KC(x) Accessory

大宅

Jenniferleeww 發表於 17-8-21 20:42
死火,我岩岩過左數添

小心, 如果你問佢問題就係QUEEN Service, 你買幾錢野先,如果幾千蚊就唔可以問件貨喺邊同寄左未,人地意思係買$1xxxx 先有service 羅。

wcpcelia    發表於 17-8-26 18:28

珍珠宮

王國教室勳章

Beibeisam 發表於 17-8-22 02:09

真係差到爆咁都叫service ? 正常交帶咋
佢d英文都做代購有乜佢都响英國唔識問啦
我以前用代購,買百幾蚊BB headband都會交代清楚。
仲有,無tracking 其實幾無保障,佢講乜都得啦咁。
支持樓主!

男爵府

回覆樓主

佢態度勁差
即使做幾十蚊生意都唔應該咁
問野要覆係基本唔係queen service

即刻unlike佢

男爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章

Beibeisam 發表於 17-8-22 03:09

佢係火星人講外星語言?
明知自己係賣luxury 寄貨都唔用tracking mail?

依家好多代購都唔憂做,識出post 唔識覆
試過有間出post賣slp袋, 問佢幾錢點落單冇覆過,個間仲要係呢度啲jm大推話好Service. 睇返個Post嗰位jm似打手

之後unlike 咗所有代購page, 想買只搵有Return Service 網站買,有時仲會捕到外國退稅價

大宅

Beibeisam 發表於 17-8-22 02:09

自問英文都唔好,但佢啲英文........

樓主JM唔洗咁嬲,既然佢想出名想無人幫襯佢嘅咪幫下佢手。

複式洋房

佢態度咁衰既 諗住今日過數比佢買個袋 好彩見到呢個post

大宅

Ashleycorina 發表於 17-8-22 03:03
真係差到爆咁都叫service ? 正常交帶咋
佢d英文都做代購:sweat ...

冇tracking 都冇所喟,人地問都答下人,寄出都是唔講聲,呢間野都唔知點做網上生意架,仲要惡人先告狀,話人係Queen,佢以為呢個世界上得佢一間代購,係街邊買魚蛋Service都好過佢,好似買$1000嘅就唔想做生意咁,唔自在就唔好買啦。

大宅

bbbbb001 發表於 17-8-22 06:56

佢態度勁差
即使做幾十蚊生意都唔應該咁

我都已經unlike 左,會叫埋啲fd唔好同佢買野,代購大把,又唔係得佢一個,做乜買嘢都要受氣,買嘢應該係開心。

wcpcelia    發表於 17-8-26 18:28

首頁
12345...6

尾頁

跳至