親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

已經幾年冇返去按摩,要麻煩各位JM推介一下,同埋想問而家小費一般幾多到?完全唔知而家係咩價位謝謝大家

大宅

neednicole 發表於 17-8-21 23:11
已經幾年冇返去按摩,要麻煩各位JM推介一下,同埋想問而家小費一般幾多到?完全唔知而家係咩價位 ...

你好,我多數都去福田水上明珠,中醫師就好似¥108/3 hrs,每小時其實係得45mins,一個鐘係大堂,兩個鐘就按身,大堂小費最少¥30,中醫師按身最少就¥50,當然你覺得按得好可以俾多少少,佢好多中醫師都幾好架!

大宅

bk1026 發表於 17-8-21 23:49
你好,我多數都去福田水上明珠,中醫師就好似¥108/3 hrs,每小時其實係得45mins,一個鐘係大堂,兩個鐘就 ...

唔該曬你 就算得45mins,都有135mins,108元又好抵喎仲以為而家按摩要好貴,小費都ok喎,請問係唔係近關口?

大宅

neednicole 發表於 17-8-21 23:57
唔該曬你 就算得45mins,都有135mins,108元又好抵喎仲以為而家按摩要好貴,小費都ok喎,請 ...

其實係近水圍嗰邊,福田或皇崗出,答的士唔使20。

大宅

bk1026 發表於 17-8-22 00:01
其實係近水圍嗰邊,福田或皇崗出,答的士唔使20。

我按完諗住出返東門個邊食野,請問知唔知水上明珠近唔近地鐵站?麻煩曬

大宅

neednicole 發表於 17-8-22 00:05
我按完諗住出返東門個邊食野,請問知唔知水上明珠近唔近地鐵站?麻煩曬
...

行七,八分鐘左右,有個福民站。喺福田口岸都有shuttle bus免費接送,不過我未答過,唔知近邊度上車,希望可以幫到你。

大宅

bk1026 發表於 17-8-22 00:18
行七,八分鐘左右,有個福民站。喺福田口岸都有shuttle bus免費接送,不過我未答過,唔知近邊度上車,希望 ...

已經幫到好多啦唔該曬呀

首頁

尾頁

跳至