想問有無17年bb係紅磡,土瓜灣,黃埔區既?

Evilboat
|
想問有無17年bb係紅磡,土瓜灣,黃埔區既?bb而家就黎7個月,自己又係ft媽媽,想搵同區bb & 媽媽做吓朋友(emoji)
Roshanne
|
Evilboat 發表於 17-8-24 17:52
想問有無17年bb係紅磡,土瓜灣,黃埔區既?bb而家就黎7個月,自己又係ft媽媽,想搵同區bb & 媽媽做吓朋友(e ...

我BB 5月
Grace13
|
我個B宜家3個月啦
❣️kit
|
(emoji)(emoji)土瓜湾,bb2月出世,Ftm
Roshanne
|
想問有無17年bb係紅磡,土瓜灣,黃埔區既?bb而家就黎7個月,自己又係ft媽媽,想搵同區bb & 媽媽做吓朋友(e ...

請問你地有無whatsapp group?
Soyi67
|
係咪有gp?
fishyyyu
|
我住土瓜灣,bb依家10個月
woodyniu
|
土瓜灣BB就來8個月啦,不過我唔系FTM(emoji)
babybabygg
|
我bb11個月,住土瓜灣
bno367
|
bb3個月,住土瓜灣
Maychu820
|
BB 4個半月,土瓜灣
Zoe1212
|

Bb半個月(emoji)
lcsjaymeeng
|

我住土瓜灣啊
Gnowysiad
|
土瓜灣
Bb 半個月大
Gnowysiad
|

土瓜灣
Bb 半個月大
dada1222
|
bb女 10月出世 土瓜灣
littleminna
|
12月,土瓜灣
winmi
|
土瓜灣媽媽,女女4月出世,而家9個月啦
Gnowysiad
|

2017-12月出世,住土瓜灣
Annielyc
|
夾係土瓜灣同何文田中間(emoji)(emoji)
5月bb