美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

isabel115 發表於 18-7-15 15:00
新手,想請教那裡買?怎樣做,簡單嗎?

好簡單易做。我自己一個月一次當做深層清潔。
我係相熟嘅鋪頭買,一定係真貨,同埋唔會係過期次貨

水晶宮

good_pig 發表於 18-7-14 18:11
做左9次

唔覺唔覺都做左成年、都係果句持久唔到、可能毛孔大左、清完好快又黎過

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

luckybaby2011 發表於 18-7-19 12:14
唔覺唔覺都做左成年、都係果句持久唔到、可能毛孔大左、清完好快又黎過
...

你有冇做呀?

水晶宮

good_pig 發表於 18-7-19 12:52
你有冇做呀?

我覺得Hydro Peel真係唔夠乾淨, 我俾$100試做過一次, 完全冇清到黑頭(如果唔加針清)。
另外, 我再o係另一間試過AquaPure (都係韓國機), 都係唔夠乾淨, 但比Ultra V Hydro Peel有效d, 做完都仲有少少黑頭。

到目前我都係覺得美國機Edge System Hydrafacial (with TNS)係清得最乾淨, 吸力最強, 每次都清得哂d黑頭, 所以我會keep住做呢個。

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Elenalan 發表於 18-7-19 13:23
我覺得Hydro Peel真係唔夠乾淨, 我俾$100試做過一次, 完全冇清到黑頭(如果唔加針清)。
另外, 我再o係另一 ...

美國機好似好貴

水晶宮

Elenalan 發表於 18-7-19 13:23
另外, 我再o係另一 ...

我已經係做hydrafacial +tns, 可能底太差、真係太快打回原型、收唔到毛孔感覺點清都係徒然

首頁

尾頁

跳至