論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

借財務,偷野,2老表互相做保証人,齊齊搏炒走數,16年8月炒左,勁向入境處投訢仲返到黎,請新僱主睇到請聯絡我

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

jas602 發表於 17-8-28 18:33
借財務,偷野,2老表互相做保証人,齊齊搏炒走數,16年8月炒左,勁向入境處投訢仲返到黎,請新僱主睇到請聯絡我

...

除非偷野報警, 入埋罪, 否則入境處當工人普通做架咋!
放下自在

伯爵府

畀面勳章

jas602 發表於 17-8-28 18:33

...

Pm我!我剛6月尾走的前菲拿我家電話幫尼佢借錢!........同前菲扯貓尾!兩個互幫!
佢個樣勁似我前菲的表姐!
係米宿霧個邊人?前菲係

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

借錢唔係罪, 所以入境唔會理.

我舊果件都返咗嚟!

一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

大宅

cattz288 發表於 17-8-28 22:03
除非偷野報警, 入埋罪, 否則入境處當工人普通做架咋!

佢走左一排我先發現呢,最慘

大宅

emt1314 發表於 17-8-29 17:29
借錢唔係罪, 所以入境唔會理.

我舊果件都返咗嚟!
佢未經我同意將我地址俾第三者

大宅

藍莓綠茶 發表於 17-8-29 14:14
Pm我!我剛6月尾走的前菲拿我家電話幫尼佢借錢!........同前菲扯貓尾!兩個互幫!
佢個樣勁似我前菲的表 ...
pm左

首頁

尾頁

跳至