荃灣做facial

carychung
|
想問荃灣做facial有無老實好店介紹?
Dede1213
|
carychung 發表於 17-9-2 12:04
想問荃灣做facial有無老實好店介紹?

我都想知(emoji)(emoji)
貝媽
|
我在樂悠居做,如果地點岩,pm我,我比資料你
dairyloo
|
我做開荃灣樓上舖,細鋪不是集團,D美容師幾細心。不會hard sell 的
SJ6
|
我都想知喎!!
mermaid2002
|
我做開荃灣樓上舖,D美容師有職業病,清得超乾淨,亦不會太紅,瞓醒第二朝已退曬。不會hard sell 的
miss11
|
dairyloo 發表於 17-9-5 19:57
我做開荃灣樓上舖,細鋪不是集團,D美容師幾細心。不會hard sell 的
大約價, 地址, TEL
miss11
|
mermaid2002 發表於 17-9-6 01:24
我做開荃灣樓上舖,D美容師有職業病,清得超乾淨,亦不會太紅,瞓醒第二朝已退曬。不會hard sell 的
...
大約價, 地址, TEL, 每次比$嗎
rabbit_c
|
我都想知可否pm我
VENUSKWOK0724
|
rabbit_c 發表於 17-9-6 15:40
我都想知可否pm我

荃灣有沒有植眼睫毛介紹?

fayefresh
|
...

我都想知
cyh1208
|
...

Pm pls
lamlamtung
|
dairyloo 發表於 17-9-5 19:57

可以PM資料俾我嗎?thanks
ansonbbb
|
...

Pm please
wongfong9588
|
...

Pm pls
趙華
|
回覆 dairyloo 的帖子

請pm資料和價錢?謝謝
趙華
|
回覆 mermaid2002 的帖子

請pm資料和價錢?謝謝
jennifer女神
|
...

我都想知地址
nicolew1017
|
...

請問可否pm我detail
KitKitKwok
|
我在荃灣做開,單次收費,幾好,唔hard sell