中環婦產科診所醫生,但喺港島醫院開刀,請問有咩推介?

navybridge
|
如題,謝謝!
happyvc
|
中環江金峰醫生,幾細心。
crochetmama
|
navybridge 發表於 17-9-3 13:59
如題,謝謝!

林家慧
陳創斌
呢兩個醫生都好細心,評語好好
|
我都睇林家慧
細心有耐性,亦好笑容
感覺舒服
十月底會搵佢開刀
navybridge
|
12246 發表於 17-9-3 15:56
我都睇林家慧
細心有耐性,亦好笑容
感覺舒服

thank you!!!
navybridge
|
crochetmama 發表於 17-9-3 15:49
林家慧
陳創斌

多謝你呀,可能會搵陳醫生,因為想搵母胎專家,啱先上網睇評語都好好。知唔知佢排隊使唔使等好耐呢? thank you!!
KulookFung
|
navybridge 發表於 17-9-3 17:13
多謝你呀,可能會搵陳醫生,因為想搵母胎專家,啱先上網睇評語都好好。知唔知佢排隊使唔使等好耐呢? than ...

第一次要預三星期先有得睇,但同姑娘講如有人cancel通知我,最後兩星期有得睇。陳醫生好好,我5月中响Canossa順產生咗
navybridge
|
KulookFung 發表於 17-9-3 17:36
第一次要預三星期先有得睇,但同姑娘講如有人cancel通知我,最後兩星期有得睇。陳醫生好好,我5月中响Cano ...

恭喜同多謝你呀,我依家剛5w, 等兩三星期照閃閃都可以呀仲。陳醫生網上評語超級好呀。

想問每次覆診使唔使等好耐先有得入去睇架??我睇forum 有d 醫生明明book 左但都要等幾粒鐘
KulookFung
|
navybridge 發表於 17-9-3 17:48
恭喜同多謝你呀,我依家剛5w, 等兩三星期照閃閃都可以呀仲。陳醫生網上評語超級好呀。

想問每次覆診使唔 ...

一般都ok去到一個鐘內有得睇,係試過長假期後可能超over book,等咗一個半鐘。
C9Ma
|

多數一個鐘走得。不過,佢好似9月會放假,所以好full, 快D打去約
navybridge
|
C9Ma 發表於 17-9-3 20:52
多數一個鐘走得。不過,佢好似9月會放假,所以好full, 快D打去約

你都係睇陳醫生嗎? 今朝我打左幾次去,無人聽要留言等覆。請問正常嗎?如果正常,我一陣間再打去留言 thank you!!
C9Ma
|
navybridge 發表於 17-9-4 12:40
你都係睇陳醫生嗎? 今朝我打左幾次去,無人聽要留言等覆。請問正常嗎?如果正常,我一陣間再打 ...

可能姑娘太忙,留言佢會覆你架

我只係搵陳醫生產檢,但係我會返政府醫院生。我剛剛上星期五去咗做結構,再約下次已經約到10月中。所以你盡快打去啦!

navybridge
|
C9Ma 發表於 17-9-4 13:12

可能姑娘太忙,留言佢會覆你架

啱啱打左有姑娘聽,book 左啦! 不過唔記得問幾錢
C9Ma
|
navybridge 發表於 17-9-4 14:23
啱啱打左有姑娘聽,book 左啦! 不過唔記得問幾錢

普通產檢$1800,T21 $7800, 結構$3000

如果你平時產檢唔係搵陳醫生,結構嗰啲好似收3600
wombatwombat
|
我睇緊伍箐華,啲人話佢開刀手勢好好的。
Candibaby
|

我就老公時間,每次book lunch 前每尾嘅timeslot, 所以耐D,通常book 12:30 但通常1:15-1:30先有得睇。所以我地都自己預遲少少。通常12:50-1:00先到。
iiimama
|

請問全名是那一位
Portia911
|
尹鎮偉
cocolachina
|
crochetmama 發表於 17-9-3 15:49
林家慧
陳創斌

有人講過陳創斌醫生可能係全中環做母胎醫學最好的。
vanelly
|
回覆 happyvc 的帖子

不會推介江醫生,他是細心但收費不透明。診金一時收700一時收1000. 連超聲波今日收了我2600. 我會換醫生。