想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

LL723 發表於 17-10-12 17:15
回覆 breadmother 的帖子

TST 翹康睇董E 生會平好多架.... 我上次夾唔岩時間先去仁安睇咋 , 平時翹康睇幾 ...

乜董醫生除左在仁安仲有去第二度做iui ivf? 真是唔知呀,會否排好耐?仁安我排了半年才見到董醫生

大宅

LL723 發表於 17-10-12 15:38
回覆 木子云 的帖子

IUI 要洗呀~ 搵D 好既放入去.... 你做左IVF?

係呀,唔識呀,我係做ivf

民房

回覆 LL723 的帖子

我今日終於都的起心肝約了董醫生,但要到2018Jan先tst初診,我都係打算iui, 唔知tst睇症最後係咪都在仁安做㗎呢?同埋一直聽講以為一次要1萬幾,原來七千零搞得掂。

民房

LL723 發表於 17-10-12 15:36
回覆 cc0926 的帖子

仁安董E生呀,, 加埋7千左右

我今日終於都的起心肝約了董醫生,但要到2018Jan先tst初診,我都係打算iui, 唔知tst睇症最後係咪都在仁安做㗎呢?同埋一直聽講以為一次要1萬幾,原來七千零搞得掂。

大宅

siuballg 發表於 17-10-13 01:13
我今日終於都的起心肝約了董醫生,但要到2018Jan先tst初診,我都係打算iui, 唔知tst睇症最後係咪都在仁安 ...

要睇你係排卵藥定排卵針,如果定針會貴D要一萬左右!但用排卵藥定排卵針醫生決定的!

複式洋房

jenniferleehk 發表於 17-9-6 15:59
THX, 我搵周醫生做的, DUE DATE 驗孕時有條淺線, 仲以為唔中, 仲打電話番醫院話失敗左記得放鬆 , 周圍行下, ...

恭喜你呀(emoji) 知唔知男仔定女仔呀? 我諗緊係咪多數lui 都生一知性別多呢。。。

複式洋房

做IUI/ IVF 要係仁安做... 但平時檢查個D 可以係TST 做... 平好多呀, 做既野一樣!
我之前都排左大半年先睇到董E 生呀

複式洋房

回覆 siuballg 的帖子

算快喇, 我之前都排左大半年先睇到呀..... 我無打排Egg 針, 可能平D.... IUI/IVF 係仁安做呀

大宅

LL723 發表於 17-10-13 14:15

做IUI/ IVF 要係仁安做... 但平時檢查個D 可以係TST 做... 平好多呀, 做既野一 ...

Aiya 宜家先排又等一段時間,激死

大宅

回覆 luckyking 的帖子

女仔黎, 佢都就出世

大宅

回覆 LL723 的帖子

休息下, 等下個月, IUI 只係提高機會中, 自然一個月得8% 機會成功 , 食下好野先, 我BINGO 左之後好多野都唔食得, 享受同放鬆, BINGO 機會就高D 加油

複式洋房

jenniferleehk 發表於 17-9-4 15:53
做完IUI唔好想咁多,放鬆下易中D,我2月都係仁安做IUI,老公D丁形態洗完得2%,我都打定輸數,人 ...

你做完IUI 有冇覺得身體有咩變化?

大宅

回覆 cerealkiller 的帖子

做完個肚脹左成個星期, 之後一星期3角位有小小彈的感覺,只係1-2 下, 之後M 前一日有谷M FEEL , 不過早上體溫真係一DUE DATE 就上升

複式洋房

jenniferleehk 發表於 17-10-16 14:09

做完個肚脹左成個星期, 之後一星期3角位有小小彈的感覺,只係1-2 下, 之後M 前一 ...

自從冇睇家計會醫生我就冇量體溫啦,我其實係咪應該 keep 住量呢? 有時真係會唔記得

廿五號DD, 仲有十日開估,猛咁同自己講邊有咁好彩第一次就中,但又想有,真矛盾

大宅

唔駛日日量, 最後DUE DATE 前2-3天才開始, 咁會RELAX D

複式洋房

jenniferleehk 發表於 17-10-17 09:53

唔駛日日量, 最後DUE DATE 前2-3天才開始, 咁會RELAX D

知道!! 老公尋日已經叫我驗孕。。心諗邊有咁快。。。。。。。。

做完IUI後發左好多夢呀,仲有幾次係春夢 都唔個點解會咁...... 以前唔會架

複式洋房

如果你睇開好似唔駛排架WO... 你可以選擇係TST 或仁安睇E 生.. 因為E生2 邊走...

複式洋房

回覆 jenniferleehk 的帖子

你老公個陣洗完 形態有幾多呀?

禁止訪問

大宅

LL723 發表於 17-10-18 09:50

如果你睇開好似唔駛排架WO... 你可以選擇係TST 或仁安睇E 生.. 因為E生2 邊走... ...

真係?我打去翹康問下先!

首頁

尾頁

跳至