老人家中左肺癌

pe
|
一定要醫
VCBB小天使
|
仙兒 發表於 17-9-6 23:11
係呀,發現得早係有得醫嫁,所以樓主唔好放棄

x2
dw0501
|
ivy0508
|
找多個醫生取意見
dw0501
|
唔好放棄 x 3
lian1180
|
成家人一條心
dw0501
|
同家人商量, 不要太擔心
littlecake
|
twinsbbmama 發表於 17-11-16 09:33
請問你有冇繼續問吓其他醫生?其實我爸爸81歲,4年前都確診肺癌四期,初時醫生諗住幫佢做手術切,後尾因為 ...

可以pm我中醫資料嗎?奶奶剛驗到,想攞多d資料睇定點醫,謝謝,祝你和家人身體健康
twinsbbmama
|
littlecake 發表於 18-1-22 23:03
可以pm我中醫資料嗎?奶奶剛驗到,想攞多d資料睇定點醫,謝謝,祝你和家人身體健康
...

巳pm ,希望你家人早日康復

VickyRicky
|
回覆 U3U 的帖子

我們都被癌症該殺.該毒.該死騙了!
https://www.youtube.com/watch?v=m8JgxIyN6nk
身體在積勞的情況下,正常細胞容易過勞早逝,死了的細胞未能及時排出體外,細胞屍體堆積體內成墳墓形成瘤腫。
愛書人
|
twinsbbmama 發表於 17-11-16 09:33
請問你有冇繼續問吓其他醫生?其實我爸爸81歲,4年前都確診肺癌四期,初時醫生諗住幫佢做手術切,後尾因為 ...

請問可否pm 我中醫資料,爸爸剛驗出,好擔心。 pls, 希望問多點資訊在手,謝謝。
twinsbbmama
|
愛書人 發表於 18-1-31 15:52
請問可否pm 我中醫資料,爸爸剛驗出,好擔心。 pls, 希望問多點資訊在手,謝謝。
...

已pm,希望你爸爸早日康復!
wwbb07
|

可否pm中醫資料?感激
twinsbbmama
|
wwbb07 發表於 18-2-9 11:35
可否pm中醫資料?感激

已pm
Joystarter
|
夾到藥有得醫是一個機會,所以唔好放棄。家人的支持病者是最大的力量。
Kristytracy
|
twinsbbmama 發表於 17-11-16 22:34
真的很感恩!!!但其實我覺得最緊要一家人嘅支持,我哋子孫都好好一有時間就陪住佢,同佢講笑,呢幾年仲帶佢 ...

我爸84歲,都係肺癌,可否 pm 中醫資料比我,感謝
ting1002
|

可否pm中醫資料,謝謝
chatterbox_mom
|
回覆 twinsbbmama 的帖子

我朋友都確診4期c, 電療和化療都起不了作用,家人和她都不想放棄,可給我中醫的資料嗎? 謝謝!
twinsbbmama
|
唔好意思!我啱啱先返到香港,已經PM左你地!
anita0115
|

請pm中醫資料,感激謝謝