醫護健康

跳至

首頁
12345...10

尾頁

別墅

一定要醫

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

仙兒 發表於 17-9-6 23:11
係呀,發現得早係有得醫嫁,所以樓主唔好放棄

x2

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

回覆樓主

找多個醫生取意見

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔好放棄 x 3

男爵府

BB防敏心得分享勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

成家人一條心
大家可以去我的文討論墾丁旅遊問題

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &fromuid=713096

侯爵府

同家人商量, 不要太擔心

男爵府

twinsbbmama 發表於 17-11-16 09:33
請問你有冇繼續問吓其他醫生?其實我爸爸81歲,4年前都確診肺癌四期,初時醫生諗住幫佢做手術切,後尾因為 ...

可以pm我中醫資料嗎?奶奶剛驗到,想攞多d資料睇定點醫,謝謝,祝你和家人身體健康

禁止訪問

複式洋房

回覆 U3U 的帖子

我們都被癌症該殺.該毒.該死騙了!
https://www.youtube.com/watch?v=m8JgxIyN6nk

身體在積勞的情況下,正常細胞容易過勞早逝,死了的細胞未能及時排出體外,細胞屍體堆積體內成墳墓形成瘤腫。

大宅

twinsbbmama 發表於 17-11-16 09:33
請問你有冇繼續問吓其他醫生?其實我爸爸81歲,4年前都確診肺癌四期,初時醫生諗住幫佢做手術切,後尾因為 ...

請問可否pm 我中醫資料,爸爸剛驗出,好擔心。 pls, 希望問多點資訊在手,謝謝。

禁止訪問

複式洋房

可否pm中醫資料?感激

禁止訪問

大宅

夾到藥有得醫是一個機會,所以唔好放棄。家人的支持病者是最大的力量。

男爵府

twinsbbmama 發表於 17-11-16 22:34
真的很感恩!!!但其實我覺得最緊要一家人嘅支持,我哋子孫都好好一有時間就陪住佢,同佢講笑,呢幾年仲帶佢 ...

我爸84歲,都係肺癌,可否 pm 中醫資料比我,感謝

別墅

可否pm中醫資料,謝謝

子爵府

回覆 twinsbbmama 的帖子

我朋友都確診4期c, 電療和化療都起不了作用,家人和她都不想放棄,可給我中醫的資料嗎? 謝謝!

禁止訪問

回覆樓主

大宅

請pm中醫資料,感激謝謝

首頁
12345...10

尾頁

跳至