老人家中左肺癌

可怡媽
|
twinsbbmama 發表於 18-2-9 17:34
已pm

請pm中醫資料,十分感謝
larky
|
可以pm中醫及食療資料给我嗎?
謝謝
fannygg
|
不如試吓三哥嗰隻破壁靈芝孢子,對頑症都有幫助
HOHUHURT
|
點解政府醫生唔願醫 係好末期??
但屋企人要有心理準備 如果醫用化療既話 老人家會好辛苦
同埋最緊要問埋老人家自己意願係點
HOHUHURT
|
點解政府醫生唔願醫 係好末期??
但屋企人要有心理準備 如果醫用化療既話 老人家會好辛苦
同埋最緊要問埋老人家自己意願係點
PIGPIGMA
|
回覆 twinsbbmama 的帖子

請問可否pm 我中醫資料 , thx
clarachel
|
回覆 twinsbbmama 的帖子

Please PM me too, thank you!

sugary
|
twinsbbmama 發表於 17-11-16 09:33
請問你有冇繼續問吓其他醫生?其實我爸爸81歲,4年前都確診肺癌四期,初時醫生諗住幫佢做手術切,後尾因為 ...

請問,可以pm中醫資料嗎?感激你,謝謝!
sugary
|
rain^v^ 發表於 18-3-26 20:36
我爸爸在Qe睇癌症時有一個醫院義工介紹去港華醫院睇中醫教授,話政府聯網可方便跟進。另外個義工有個Facebo ...

麻煩你pm中醫及fb食療資料我,可以嗎?感激你,謝謝!
rain^v^
|
sugary 發表於 19-3-11 14:35
麻煩你pm中醫及fb食療資料我,可以嗎?感激你,謝謝!

當時義工是介紹去廣華睇中醫搵一個大學教授睇的食療我是睇個義工的Facebook 佢每星期post出食療,但我家人走左冇follow 了
kiiii
|
rain^v^ 發表於 18-3-26 20:36
我爸爸在Qe睇癌症時有一個醫院義工介紹去港華醫院睇中醫教授,話政府聯網可方便跟進。另外個義工有個Facebo ...

可pm 嗎?thanks
alhy.love
|
twinsbbmama 發表於 18-1-23 18:29
巳pm ,希望你家人早日康復

你好,我家父剛確診有,懇請pm中醫資料嗎?祝身體健康
alhy.love
|
rain^v^ 發表於 18-4-7 15:21
已pm你了,不知道是否會幫到你,但照顧癌症病人要用好多心機同鼓勵,你可以add佢。大家互相鼓勵,希望用不 ...

我家父剛驗到,好擔心,不會放棄,懇請可以pm湯水食療嗎?謝謝!祝身體健康
EGG_PY
|
twinsbbmama 發表於 17-11-16 09:33
請問你有冇繼續問吓其他醫生?其實我爸爸81歲,4年前都確診肺癌四期,初時醫生諗住幫佢做手術切,後尾因為 ...

屋企人剛有肺癌。。。可以PM 中醫資料嗎?