王國教室

跳至

首頁

尾頁

版主

活動已經完滿結束喇,想睇返當日情況,可以click入王國日誌睇睇!
http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=515258&do=blog&id=174630

仲有唔夠一個月就係中秋節,可以同最愛嘅家人團聚,一齊賞月,當然唔少得月餅啦!

自製冰皮月餅,其實一啲都唔難,好味之餘,仲可以同小朋友一齊愉快DIY!為咗回饋BK會員,今次仲可以用會員積分換取活動名額,唔夠分都可以用優惠價參加!先到先得,快啲報名喇!

【myCOOKey 和菓子冰皮月餅親子班】

舉行日期:2017年9月16日 (星期六)
活動時間:2:00pm -5:00pm
活動地點:九龍荔枝角青山道648-648A豐華工業大廈C座1樓C5室 (茘枝角地鐵站B1出口)
活動名額:8組 (一大人一小童,建議4歲或以上)
活動內容:8個迷你和菓子冰皮月餅 (奶黃餡)
     附送精美包裝盒及月餅模具一套
活動費用:BK優惠價$360 (原價$550 )

是次活動名額可以用積分直接換取 (換領每組名額扣除貢獻生產力100分 / 附加生產力360分),每個會員帳戶只可換取乙次;或可選擇以優惠價參與活動。

備註:請自備圍裙

參加方法:
於本帖直接回覆「我要整餅!」,並註明繳付方式

1. 優惠價 $360組 或

2. 選擇扣除親子王國(BK) 或 教育王國(EK) 之積分
A. 貢獻生產力100分 或
B. 附加生產力360分

最快並正確回覆的首8位會員可獲得參加名額。

獲選名單如下:
gigi19810326
bbtungbb
my_bride
cutiepig213
Kingkitao
Allylokyi
nicolewanglh

成功參加者會收到PM通知,請於9月7日或之前,按要求提交參加者相關資料及繳款證明(如以優惠價報名參加)。逾期未能呈交,名額將按回覆順序,由下一位會員補上。

注意事項:
- 必須按上述參加方法回覆本主題;
- 回覆發表後不可編輯,如曾編輯即告失效,必須再次回覆參加,失效之回覆會被刪除而不另行通知;
- 選擇扣除積分的參加者,請註明扣除BK / EK的積分(無註明BK / EK 一律被視作扣除BK 積分),以及積分類別,不可將BK及EK的積分合併扣除,亦不可以將積分類別合併扣除;
- 有關分數將於活動最終確定電郵發出後扣除;
- 會員可先到網頁版的「BK積分」或「EK積分 」內查看帳戶積分。
- 選擇扣除貢獻生產力或附加生產力積分者,如其帳戶積分不足以扣除,即喪失該次參加資格,必須再次回覆參加;
- 為免浪費名額,如以貢獻生產力或附加生產力參加活動者,因事未能出席,請儘早通知,把名額發還,惟已扣除的積分不會退回;
- 如參加者缺席活動,已收取的款項或積分亦不獲發還,親子王國有權拒絕日後所有站內活動之參加資格;
- 活動名額不得轉售,如有發現會即時喪失是次獲選資格,親子王國有權拒絕日後所有站內活動之參加資格。

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我要整餅!
付款法: 2B(用親子王國附加生產力)

大宅

我要整餅!
付款法: 2B(扣bk王國附加生產力360分)

子爵府

回覆樓主:

我要整餅!

付款方式
2B 扣除親子王國 附加生產力360分

大宅

回覆樓主

我要整餅!

付款方式

大宅

回覆樓主

我要整餅!
付款方法:2B (扣除BK附加生產力360分)

大宅

我要整餠
付款方法:2B (扣除BK附加生產力369分)

男爵府

回覆樓主:

我要整餠

伯爵府

BK Milk勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 瞓得好勳章

我要整餠

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我要整餠

大宅

王國教室 發表於 17-9-5 17:59
仲有唔夠一個月就係中秋節,可以同最愛嘅家人團聚,一齊賞月,當然唔少得月餅啦!

自製冰皮月餅,其實一啲 ...

我要整餠!

民房

回覆樓主

我要整餅

民房

回覆樓主

我要整餅,1 -360優惠組合

男爵府

我要整餠

洋房

回覆樓主:

大宅

認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

回覆 王國教室 的帖子

我要整餅!
付款方式:2B(扣除BK附加生產力360積分)

大宅

王國教室 發表於 17-9-5 17:59

自製冰皮月餅,其實一啲 ...

複式洋房

我要整餅!

付款方式

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 親子達人勳章

回覆樓主:

我要整餅!

付款方式

伯爵府

2024勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

回覆樓主

我要整餅!
付款法: 2B(扣bk王國附加生產力360分)

首頁

尾頁

跳至