美容扮靚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

民房

回覆 winnie5960 的帖子

我已經生了十多年,咁超塞😱

民房

請問Winnie喺邊間微訊帳戶購買的?我食左3個月,沒有效果,店家叫我加量,一日三次,我正考慮換第二家再試試。

男爵府

Chuckychuchucky 發表於 18-1-27 10:38

請問Winnie喺邊間微訊帳戶購買的?我食左3個月,沒有效果,店家叫我加量,一日三 ...

我第一次金海X
第二次格左價陳婷X包郵,平過金海X
所以同陳婷X買

男爵府

Chuckychuchucky 發表於 18-1-27 10:38

請問Winnie喺邊間微訊帳戶購買的?我食左3個月,沒有效果,店家叫我加量,一日三 ...

你飲左三個月有無感覺漲漲地,有陣時酸酸的?

民房

完全沒有感覺,可能我已不後生,加上十幾年前生過bb呱。唔係睇到你話有效我都諗自己係咪比人厄。

男爵府

Chuckychuchucky 發表於 18-1-27 13:54

完全沒有感覺,可能我已不後生,加上十幾年前生過bb呱。唔係睇到你話有效我都諗自 ...

試下按摩下
我都希望繼續飲落去會有更好效果

侯爵府

醒目開學勳章

winnie5960 發表於 18-1-27 14:41
試下按摩下
我都希望繼續飲落去會有更好效果

我都飲咗半年啦, 最初好似無乜反應咁, 因我係飲緊嘅同時, 我又減緊肥食緊燒脂丸, 但我飲咗兩個月開始, 明顯係 M 到時, 無咗肚痛和胸痛, 所以依家幾時嚟 M 都吾知, 要數住, 但係準嘅. 早排我去買新 BAR, 要換大一個 CUP 啦, 我以前都係無乜胸型, 依家照鏡係明顯咗好多, 但就無佢分享個啲例子大得咁快囉, 我都係經 金X雲, 但係要留意 WECHAT ID, 因我係未買之前SEARCH 個好多WECHAT ID, 係佢官網係搤吾到架, 吾知個啲係真定假, 最後我睇咗好多網上分享和 CHECK 哂 ID, 凡先決定幫佢買, 佢地個個名都係叫金X雲, 香港個 OFFICE 仲好笑長期無人聽嘅. 我都生完 15 年啦, 按摩係好緊要, 但我無日日用佢精油呀, 我沖涼時順手按埋都係一樣啫

男爵府

abbytang 發表於 18-1-27 17:00
我都飲咗半年啦, 最初好似無乜反應咁, 因我係飲緊嘅同時, 我又減緊肥食緊燒脂丸, 但我飲咗兩個月開始, 明 ...

同路人
我都5係成日按精油,就算無按精油我都會簡單按摩下,試左陳婷X果d同金X雲一樣,慳左個運貴!影相睇落係會有變化d,但而家我揸落去手感好5一樣,因為本身好細,所以本身d bra 都岩著,之前著厚墊bra 經常走位,而家著手,運動完都5會走位

民房

回覆 abbytang 的帖子

好鼓舞嘅成功例子啊^^ 真係超多帳戶的,佢地有個驗證code可以喺信網都查係咪真貨,我見都係真貨,我買呢間qiwei454。咁我都繼續努力先!

侯爵府

醒目開學勳章

winnie5960 發表於 18-1-27 17:18
同路人
我都5係成日按精油,就算無按精油我都會簡單按摩下,試左陳婷X果d同金X雲一樣,慳左個運 ...

我就覺得用佢精油按完呢, 皮膚係好咗嘅, 但我就日日沖涼都會按犘囉, 用番舊 BAR 明顯係比之前 FULL 咗囉, 手感係比之前好咗好多呢, 希望大家繼續努力啦, 佢話廠商 2 月又加價啦

侯爵府

醒目開學勳章

Chuckychuchucky 發表於 18-1-27 18:21

好鼓舞嘅成功例子啊^^ 真係超多帳戶的,佢地有個驗證code可以喺信網都查係咪真貨, ...

真係要驗產清楚, 因網貢頁我係未買嘅時候, 都搤到好多個, 我買個帳號係 jinhaiyun6, 我係依條LINK 驗証, 因我試過有啲帳號係依條 LINK 係驗吾到架
http://www.fngzgw.com/Search.aspx

民房

謝謝您啊!剛查左帳戶係受權的,放心晒^^ 等我好消息!!!!

子爵府

winnie5960 發表於 18-1-27 17:18
同路人
我都5係成日按精油,就算無按精油我都會簡單按摩下,試左陳婷X果d同金X雲一樣,慳左個運 ...

飲一個月幾錢?

男爵府

LC116 發表於 18-1-27 22:14
飲一個月幾錢?

呢個係12月既價,可以參考一下
一日兩包 ,一個有十包
我有陣時一日會飲三包

男爵府

winnie5960 發表於 18-1-28 00:00
一日兩包 ,一個有十包
我有陣時一日會飲三包

打錯左
一盒有十包

大宅

回覆樓主:

我都掙扎中,因為唔平(海云話大一個杯要3月至少)
因為荷爾蒙不平衡常出暗瘡
要提升體內雌激素,而酒釀蛋正正可以
但中醫又話酒釀會刺激我皮膚爆瘡,唔好食

洋房

我今日都訂左7盒試下,見到你地留言都話有d
成果,希望我都有效啦~

洋房

54 #
發表於22小時前 | 只看該作者
LC116發表於18-1-27 22:14
飲一個月幾錢?

一日兩包,一個有十包

Winnie5960 我見你果價錢抵好多喎,
你可以介紹你個賣家給我嗎?

男爵府

ssshk 發表於 18-1-28 12:57
要提升體內雌激素,而酒釀蛋 ...

如果乳線塞左好耐,我諗3個月5會大一個cup

侯爵府

醒目開學勳章

ssshk 發表於 18-1-28 12:57
要提升體內雌激素,而酒釀蛋 ...
係有依個影響, 我食咗兩個月到開始面頰位兩邊都爆瘡, 最初都吾知做乜會咁, 因我一各好少爆, 後尾諗諗吓應該係食咗佢影響, 我去睇醫生, 醫生話係荷爾蒙影響都會咁, 咁我睇咗一個月醫生食藥, 依家謝番哂啦, 但酒釀蛋我就有繼續食, 暫時都無乜問題, 依兩個星期我又俱緊減肥餐, 暫時吾見佢有縮短囉

首頁
12345...8

尾頁

跳至