有無人試過粉嫩公主酒釀蛋豐胸 ?

rainbow000
|
man'smama 發表於 18-3-25 21:09
請問哺乳中可以食嗎?被燒著了,未斷奶都已經平the扁,著衫都唔好睇。見金xx個微信分享有哺乳都食緊,但我 ...

佢寫哺乳食得的。不過如果係我,我會離乳先食,始終裡面有酒,我唔敢試。我都係餵得長時間,本身無乜,都而家無哂,而家試緊睇下有無得正常番小小
rainbow000
|
man'smama 發表於 18-3-25 21:09
請問哺乳中可以食嗎?被燒著了,未斷奶都已經平the扁,著衫都唔好睇。見金xx個微信分享有哺乳都食緊,但我 ...

我指無乜,係個胸無乜,我小朋友已經離乳左年幾
weige2006
|
我都想夾,thx
|
Hi Winnie 仲有繼續食嗎 ?現在情況如何?
rainbowericbaby
|
優惠價 粉嫩公主酒釀蛋100%正貨 有興趣可以pm我

適合胸部發育不良不自信的女性、乳房縮水下垂鬆弛的產後女性、絕經前後乳房乾癟、外擴、無彈性的女性,皮膚蠟黃、氣色不佳的女性,有內分泌失調痛經現象的女性,產後奶水不足虛寒體弱的女性。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cy999
|
想問係咪有得買?

bingbinglo
|
剛剛開始食,各位姊妹有無情況update?
Yingg1013
|
我有識人買正貨啊~~~~pm我俾優惠code仲有野送~
Mekopoon
|
rainbowericbaby 發表於 18-3-19 17:01
我自己有飲開,有識熟人賣,價錢平啲一定係正貨,有意可pm我^^

請問幾錢呀?
Mekopoon
|
rainbowericbaby 發表於 18-3-19 17:01
我自己有飲開,有識熟人賣,價錢平啲一定係正貨,有意可pm我^^

請問幾錢呀?
Klarababy
|
回覆 Yingg1013 的帖子

How much ?
Ruby24320
|
bingbinglo 發表於 18-12-18 17:12
剛剛開始食,各位姊妹有無情況update?

我食佐一個用,手感好小小,肉眼睇未有分別
|
Klarababy 發表於 19-1-13 16:15
回覆 Yingg1013 的帖子

How much ?

已pm
|
Mekopoon 發表於 19-1-10 21:30
請問幾錢呀?

已pm
panda1123
|
shanshanbaby 發表於 17-9-8 11:22
http://fngzjnd.hk/

有無效果呢 ?

我有n包酒釀蛋,有無人想試,$100 二十包
sugar0325
|
回覆 rainbowericbaby 的帖子

可以PM 我嗎?
|
sugar0325 發表於 19-1-21 15:52
回覆 rainbowericbaby 的帖子

可以PM 我嗎?

pm了
|
現在新年做緊優惠價,有興趣可以pm我,100%正貨,快遞都就黎停運喇,大家要的話要盡早落單喇!大家要再訂購就快啲pm我啦~
panda1123
|
panda1123 發表於 19-1-21 09:33
我有n包酒釀蛋,有無人想試,$100 二十包

是有的,但我堅持唔到,因我體質問題,飲了上火....但絕大部分婦女都沒問題的
|
今日為新年前最後訂購日子,因快遞就停運了,15/2再繼續開始訂購,各位靚媽請留意! 盡快pm

祝各位靚女身體健康!越飲越大!青春常駐! 美艷動人! 新年快樂! 小朋友快高長大!聰明伶俐!