婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

=

子爵府

=

子爵府

=

伯爵府

咁你有無即刻同呢個男家既人講清楚,
你媽媽有俾50萬, 講番你以上既說話出來.
唔好俾你99以為自己好q巴閉.
遲d可否加埋你名架.
以你99咁樣, 容咩易同人講層樓係你c6, 你無付出.
我都最憎人咁樣講自己父母.

子爵府

=

伯爵府

嘩, 加名要咁多$$$, 就真係唔化算.
咁你c6知唔知佢媽講d咁既野呀?

子爵府

=

伯爵府

咁都好d, 你c6明白就得啦.
不過又真係幾嬲既.
正如你標題 "貼錢買氣受"

子爵府

=

伯爵府

咁算啦, 唔好嬲啦. 唔係唔靚架.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

來說是非者, 便是是非人, 樓主我覺得又應該清醒d, 唔好聽一面之詞, 就因為一個人既說話就嬲左99, 搞清楚件事好d呢~

子爵府

=

水晶宮

自已唔係親耳聽到,就禁易相信人說話,要知世上很製造是非的人.

大宅

原帖由 心抱 於 09-2-10 11:58 發表
因為係丁屋,呢5年內吾可以加我名,得我c6一個名,我媽咪咁信你個仔,無我名都幫我地,你咁人心不足

我"鄧"我娘家好吾底,我俾糖你食,你俾屎我食

點解唔落你個名呀?!

王國長老

王國長老

原帖由 女王大人 於 09-2-10 13:17 發表

點解唔落你個名呀?!

佢話因為係丁屋, 5年內冇得落佢個名.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

侯爵府

好媽媽勳章

It is because she is lucky to have a 'such bad' 99. Her 'bad 99' give birth of a son (her husband) 3x years before and that son have the right for a free land to 'built' a 3-floor house with 2100 sq feet.
=> her husband is a 丁.
Therefore, she can only use 130萬 (for labours and materials only) to built a new 3 floor house with the market price of (may be) 500萬.
i.e. her 99 have already gaven her husband (500萬-130萬) 370萬 when her husband is 18 years old.

I also want to have a such 'bad' 99........
Is there any sister think like me? (hope my parents in law is a 丁 so that my husband will also be a 丁).........=>my dream!!!!

原帖由 edea 於 09-2-10 13:39 發表

佢話因為係丁屋, 5年內冇得落佢個名.

侯爵府

好媽媽勳章

心抱
You are not 貼錢買氣受. You are already so luck!!!!!!

子爵府

=

子爵府

=

侯爵府

好媽媽勳章

Everyone wants to have their own flat/house.

My dream is to live in a house with a garden.
What we are doing in those 20 years is:
We should work hard, to earn and save a lot of $ (say 500 萬) and buy a house like yours.
Tell the truth, I don't know can I live in a house (in HK) or not in my life time (even we work so hard). It is because 500 萬 is not a small $ to us.

And you....... you don't need to pay the market price (say 500 萬) and can have a new house (2100 sq feet in 3 floor). You only need to pay 130 萬 for materials and labours....... just because of ...... your 62 99 is a 丁 => so that your husband is also a 丁 and have special rights to build his own house.

You are so luck!!!!

首頁

尾頁

跳至