學phonics, 請問將軍澳區, 有邊間推介?

magmama119
|
謝謝分享
magmama119
|
up
AliciaLuco
|
magmama119 發表於 17-9-11 05:34
謝謝分享

你小朋友幾歲呀,我細女二歲半,搵了個姐姐上門了三堂,so far 幾好,如果近,可以join一起上,等小朋友有伴。
magmama119
|
AliciaLuco 發表於 17-10-12 15:44
你小朋友幾歲呀,我細女二歲半,搵了個姐姐上門了三堂,so far 幾好,如果近,可以join一起上,等小朋友有 ...

pm u
pretty05
|
回覆 AliciaLuco 的帖子

可以介紹姐姐俾我嗎
AliciaLuco
|
pretty05 發表於 17-10-17 11:01

可以介紹姐姐俾我嗎

Pm了你
pretty05
|

唔好意思呀, 唔小心刪左.. 可否痳煩你再SEND 一次, THANKS
pretty05
|

THANK YOU SO mUCH
magmama119
|
up
cherrybb329
|
請問仲可以一齊上phonics嗎? 或者可唔可以pm miss資料比我?
dikfeimama
|
你小朋友幾歲呀,我細女二歲半,搵了個姐姐上門了三堂,so far 幾好,如果近,可以join一起上,等小朋友有 ...

可否介紹姐姐俾我啊,pls pm me
Carmenyipyip
|

可否pm我呀pls
eman212
|
請問可唔可以PM 我呀? thanks!
siuyankie
|

我想要資料
avisss
|

可以pm我嗎?thanks
thewpooh78
|

可以pm我
1984may
|

我都想知,
evafung
|
push
chuchu2014
|

can you pm me please