二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我播迪士尼英語卡通test版比阿b睇,
佢睇得好開心, 我好想買全套比佢睇,
但我問過要成套買, 無得散買,
同最平都要成3萬幾蚊,
我想問其他媽咪有無2手(全套齊)平讓,
有請pm我, 同請告知價錢, thanks!

我哋個小豬b叫庭浩豬, 小豬係我哋嘅至愛!
我哋永遠都咁愛同會保護我哋嘅小豬bb!
小B豬 : 媽咪, 爹哋錫哂你! 我哋係豬豬family!

大宅

me too

大宅

我bb七個月啦, 都想買套她看看.
今天看到有二手的.都要二仟多三仟...要命啊

大宅

我有sing along全套及讀卡机及生字咭,你們有沒興趣,全部$1800,有興趣可留email send 相!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 薯仔1607 於 09-2-10 17:54 發表
我有sing along全套及讀卡机及生字咭,你們有沒興趣,全部$1800,有興趣可留email send 相!

E-MAIL ADDRESS : [email protected]. THANKS!

大宅

原帖由 chumimibbmama 於 09-2-10 17:20 發表
我播迪士尼英語卡通test版比阿b睇,
佢睇得好開心, 我好想買全套比佢睇,
但我問過要成套買, 無得散買,
同最平都要成3萬幾蚊,
我想問其他媽咪有無2手(全套齊)平讓,
有請pm我, 同請告知價錢, thanks! ...

我自己有買全新的, 仔仔亦用得唔錯. 不過價錢的確唔便宜, 家長或許需要多番考慮. 其實市面上亦有好多其他唔錯的英語教材, 唔一定要買迪士尼 (雖然我自己覺得係值得的, 亦覺得迪士尼算係較全面的一套教材). 況且迪士尼呢套教材要識得用同有時間用, 先至會見到功效. 如果父母冇時間同 bb 用, 就浪費了. 小朋友好多時對電視或卡通都好有興趣, 家長可以選擇買散裝英語 DVD (例如 Barney, Baby Einstein 等等), 或者其他公司出版的教材, 只要有恆心, 小朋友一樣可以學到英文.
熊仔仔同D豬係爹哋媽咪心肝寶貝豬

大宅

I'm interested, pls send photo to [email protected]. Thanks!

大宅

HI,. 我有SING ALONG, 一套 $1500, PLAY ALONG VCD 四隻 沒有玩具包 $ 1200, 有 ZIPPY 系列既 A) Hide - and Seek, B) Dance and Sing , C) Dance And sing 1, 每隻$300,

大宅

好媽媽勳章

大宅

我有興趣,已經pm你

首頁

尾頁

跳至