興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

本身心儀P10影相靚,今日去訊訊,sell我XZ1會比較啱影小朋友

佢話:
華為兩米內唔郁嘅野靚
小朋友,動物Sony夠快
HTC自拍靚
Samsung夜景靚

有人用XZ1嗎?

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

出左有得玩,我都未知,得閒會去睇下,sony強項係雙喇叭,相機實體鍵,側指紋鎖

別墅

回覆樓主:

我都想買

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

上星期sony出了個連拍廣告.....但處理連拍下唔要既相都係一個問題.

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

子爵府

kanayanmama 發表於 17-9-14 21:27
本身心儀P10影相靚,今日去訊訊,sell我XZ1會比較啱影小朋友

佢話:

呢部機2700mah電配835 CPU,保證用唔到超過5小時(必須買超大容量尿袋),再加上4G ram配64G rom,睇見已經無興趣

男爵府

baby668 發表於 17-9-18 10:33
呢部機2700mah電配835 CPU,保證用唔到超過5小時(必須買超大容量尿袋),再加上4G ram配64G rom,睇見已經無 ...

甘邊部電話既電會襟用啲?

子爵府

茶走 發表於 17-9-20 08:49
甘邊部電話既電會襟用啲?

咁就要睇你用iphone定係android機

Iphone嘅特性係當你離開咗個apps之後, apps就會停止運作,所以就算電池用量不大, iPhone 7 plus基本上都用到最小12小時以上

但android機 特性就係就算你離開apps之後, 其實所有apps仍然在背景運行, 所以點解android機會特別食電,就係因為這個原因, 目前市面上手機一般三千幾mah 電池, 任何牌子嘅android系統,頂盡都用不過8小時, 如果二千幾mah電量, 相信五小時左右就一定冇電, 所以買現在買機一定要電池容量越大越好, 不過由於技術所限,目前手機電池只可以用量在最大3500mah以下, 否則電池容量太大,例如5000mah容量,就會有爆炸風險

男爵府

baby668 發表於 17-9-20 11:21

咁就要睇你用iphone定係android機

原來係甘,多謝你解答。。

首頁

尾頁

跳至