邊隻牌子濕紙巾好

Evol.Ysl
|
如題
我聽好多人講順順兒特別好用 想問除左某Facebook page訂知外仲有邊到平?
或者有無其他牌子推介?

吳空
|
Evol.Ysl 發表於 17-9-20 13:45
如題
我聽好多人講順順兒特別好用 想問除左某Facebook page訂知外仲有邊到平?
或者有無其他牌子推介?

順順兒係好用。。但本人覺得較貴。。。
聽人講寶寶來都好用又吾貴(本人無用過)我仔仔用soft touch。。都幾好
kwai24yuki
|
我仔仔用萬寧牌,唔錯!同埋夠經濟
安安ann
|
如題
或者有無其他牌子推介?

我囝用759的濕紙巾都幾好用。
carol05032
|
我用goon ja
$2x 70pcs x3
huggies寄coupon黎都會買黎用
PhoebeAA
|
如題
或者有無其他牌子推介?
可以去Gmarket睇下, 買開bb野順便買埋
粉貓兔
|
我覺得Huggies水份多,好用,花紋都靚。用過Nuk,順順兒,Huggies。
kathtc
|
Huggies一包184片好好用啊,佢設計好似紙巾盒咁抽紙,易拎同埋夠水份,用到底有時又冇zip好,都有好多水份,又不含MIT,不過建議最好係屋企用softouch乾棉溝熟水抹,個pat pat會洗得比濕紙巾好
ckm7766
|
huggies真係好補濕,兩個女一直都係用呢隻,非常好用,推介。
weaver
|
759賣的很好
HoneyYee
|
huggies 濕紙巾好好用 ,我仔仔由出世到現在都用緊 ,讚 !
joannakwanb
|

用開樂的健,無酒精無香料,岩曬BB 用
yingying131
|

我用開Huggies黃色Winnie the pooh嗰隻
貪佢抹手抹咀都得
Rainchan520
|
Huggies 過隻純水濕紙巾好用
fabulousworld
|
kathtc 發表於 17-10-14 13:20
Huggies一包184片好好用啊,佢設計好似紙巾盒咁抽紙,易拎同埋夠水份,用到底有時又冇zip好,都有好多水份 ...

請問係咪得一款㗎咋?
hudsonchui
|
759個隻濕紙巾都幾好用,又平
Rainchan520
|
759都抵
Evol.Ysl
|
carol05032 發表於 17-10-10 01:28
我用goon ja
$2x 70pcs x3
huggies寄coupon黎都會買黎用

goon好用嗎?我見幾平想試
Evol.Ysl
|
PhoebeAA 發表於 17-10-10 10:14
可以去Gmarket睇下, 買開bb野順便買埋

我有諗過 但濕紙巾有重量 計埋運費都同fb專頁差五多
Laikaren
|
Huggies 好好用,我用天然加厚果款,又有盒裝住,之後可以refill!
阿女用Pampers 濕紙巾patpat即紅!!