二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

一路都好受歡迎嘅Taoasis有機天然學習精油不斷都有媽媽們訂購查詢,所以今次推介多兩款有機天然精油比大家,特別係訓唔好同鼻敏感人士

有機天然一覺好夢複方精油:內含薰衣草,甜橙,依蘭,安息香,香草成份,適合大人小朋友,啱哂訓覺時一邊同小朋友講故事,一邊配合返甜香嘅氣味,睡眠質素都會有改善

有機天然感冒舒緩複方精油:內含尤加利,薄荷,茶樹,百里香成份,本身呢個配方針對初起感覺嘅症狀用作舒緩,不過鼻感敏人士就最啱用來淨化空氣,因為入面幾隻精油都有助殺菌消毒,與其要買幾支精油溝,不如一支搞掂唒

學習精油又再同大家重温一次,今次加左50ml裝,長期用嘅買支大一定抵d

學習精油喺德國有好多學校已經有使用, 實驗亦證明可提高學習積極性46%, 專注力提高41%, 學習成積提高35%, 侵略性暴力傾向降低38%, 深得德國家長同學校推祟, 當中成分有100%天然嘅High alpine Lavender(係薰衣草等級最高嘅一種野生喺高地上嘅薰衣草, 唔係普通野來架)Zitrone(屬檸檬一種), Blood Orange血橙, 所以味道係好清新溫和, 用8-10滴到石頭上放喺書枱度, 即使陪做功課, 做家長都冇咁勞氣呀, 除左香薰精油, 佢仲有埋滾珠裝(滾珠可搽手婉, 耳背, 頸)

學習set(一盒內有香薰石+10ml精油)$159
學習精油10ml$118,50ml$298
學習滾珠$108
一覺好訓複方精油10ml$138
感冒舒緩複方精油10ml$138

davywm    發表於 18-2-1 18:08

大宅

回覆樓主:

另一德國有機天然牌子Primavera,深受芳療師選用之頂級精油,清新之選檸檬,橙及西柚,配合擴香石使用於office可隨時心情舒暢$118(5ml精油一支,擴香石及碟)

大宅

回覆樓主:

Taoasis有機複方精油+迷你香薰機$250
淨精油各$138

A.一覺好夢:薰衣草+甜橙+依蘭+安息香
B.感冒舒緩:尤加利+薄荷+茶樹+百里香
C.幸運感覺:金桔+薑+檀香
D.聖誕氣氛:甜橙+八角茴香+肉桂皮+雲呢拿
E.抗壓放鬆:檀香+薰衣草+柑桔
F.醒腦提神:檸檬+西柚+山雞椒
G.童話故事:雲呢拿+柑桔+可可
H.瑜伽提升:西柚+廣藿香+檀香