法國醫院 3月BB報到

littlelaputa
|

有無預產期3月既法國醫院媽媽?

winswinswong
|
我打算係法國醫院順產, 但都有報到政府醫院! 但未有時間check個價錢....
littlelaputa
|
winswinswong 發表於 17-9-26 11:56
我打算係法國醫院順產, 但都有報到政府醫院! 但未有時間check個價錢....

我都有係政府產檢,政府私家兩邊產檢,不過我決定左係法國開刀。
Cannonak
|
winswinswong 發表於 17-9-26 11:56
我都打算係法國順產 (如果情況許可)~~冇排政府...都未睇幾錢...
不過對法國醫院印象幾好, 屋企人D BB 都係果到出世, 所以揀左果到...
卡卡卡樂B
|
我都唸住去法國生呀!
快樂的心
|
littlelaputa 發表於 17-9-22 02:03

大家好,我也計劃了3月頭係法國醫院開刀生bb
3BB3
|
Hi hi , 我都計劃3月頭係法國醫院開刀生bb
3BB3
|
Hi hi , 我都計劃3月頭係法國醫院開刀生bb
ba1992ben
|
請問在法國開刀係咩價錢?你們選擇什麼级別房
unbubu
|
Q 我都係3月係法國生
manibee
|
3月中係法國生
unbubu
|
我3月都係法國開刀呀,有無媽媽開左whatsapp group ar?加埋我呀
SkinChan16
|
想問下有冇法國醫院18年3月媽媽whatsapp Group?我3月法國開刀生
Kan_mama
|
littlelaputa 發表於 17-9-22 02:03

3月系法國開刀
yipchi23
|
大家好哇 ,我都係3月係法國開刀,請問大家有無whatsapp group,可以加入我。一齊傾下計?(emoji)
KW''KM
|
Hihi,大家好呀,我都係3月係法國開刀,請問有無whatsapp group可以加埋我?
wingor2018
|
Hello,大家好,我都係3月係法國開刀,請問有無whatsapp group可以加埋我?
stoneshekyam
|
回覆 ba1992ben 的帖子

普通房6-8萬左右,我312book咗開刀😊
Chingmanso
|
我都係三月喺法國開刀生㗎 有冇啲group可以加埋 第時都可以比d差唔多大既 bb 聚下 一齊玩下(emoji)
Kukuring
|
我都book左三月喺法國開刀生
有冇d媽媽group可以加入一齊傾下計?