有冇脫墨醫生介紹~?

di.
|
鼻樑生左粒墨,唔突,細細粒的,不過睇唔順眼想脫左佢。大家有冇醫生推介?想知道埋要幾多錢,thanks~
mother_pig
|

細粒可以laser 做,我揾專科醫生做過面一粒$1800,效果ok
Taitaimui
|
我上星期脫完 都係laser做
搵st paul hospital 既皮膚科醫生做
去佢間私人診所 佢平日會去st paul排診

粒粒癦報價都唔同
joycewai2006
|
Taitaimui 發表於 17-9-25 11:00
我上星期脫完 都係laser做
搵st paul hospital 既皮膚科醫生做
去佢間私人診所 佢平日會去st paul排診

請問你做左幾多錢?thanks
Taitaimui
|
joycewai2006 發表於 17-11-19 17:53
請問你做左幾多錢?thanks

$3700 一粒5mm 一粒1mm
但係耳仔同面既摺位 所以特別貴(emoji)
JYS
|
Taitaimui 發表於 17-11-19 23:38
$3700 一粒5mm 一粒1mm
但係耳仔同面既摺位 所以特別貴(emoji)

效果ok ma?因為我小朋友十歲生左係面愈來愈大,痛嗎,醫生叫咩名
Taitaimui
|
JYS 發表於 17-12-1 22:26
效果ok ma?因為我小朋友十歲生左係面愈來愈大,痛嗎,醫生叫咩名

我脫左一粒0.6cm 一粒一點咁。
脫果下大果粒係肉黎唔痛,一點果粒係耳骨,可能咁岩骨位,feel到被像筋彈咁,痛好多。不過都只係會一下啫 無乜野既。

大果粒無生返出黎
細果粒生返,但係都仲係一點。所以唔諗住去補脫住。

其實可以去補脫。但懶去做。

cakii
|

我上次陪個朋友去脫唇下一粒突嘅,打埋麻針,用laser脫都唔過一千,好抵呀
tonglingi
|
cakii 發表於 17-12-4 09:14
我上次陪個朋友去肥唇下一粒突嘅,打埋麻針,用laser脫都唔過一千,好抵呀
...

可以pm我嗎?謝謝
babybabywanted
|
我上次陪個朋友去脫唇下一粒突嘅,打埋麻針,用laser脫都唔過一千,好抵呀
...

醫生脫?
cakii
|
babybabywanted 發表於 17-12-6 15:16
醫生脫?

係呀
babybabywanted
|
cakii 發表於 17-12-6 15:29
係呀

可以介紹嗎?
fu_linnnnn
|
脫過有0.5mm 在背, 一次甩哂, 冇返生
2年前係天x 美容院做 $500 laser
不過係普通美容師做, 唔係醫生
kaka80
|
...

可介紹嗎?
ChongLamm
|
...

可以介紹嗎?
cakii
|
ChongLamm 發表於 18-12-5 23:43
可以介紹嗎?

無嘞,做開脫墨醫生無再做脫墨了
ChongLamm
|
cakii 發表於 18-12-5 23:59
無嘞,做開脫墨醫生無再做脫墨了

多謝你