自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

公爵府

大眼的Dog 發表於 17-9-30 13:18
未必係心有不甘,但絕對係不歡而散。當年被傷害,何必今時今日要祝福佢咁假。佢咁反應已經叫俾左面,否則 ...

同意。欣賞熊小姐的坦率。

伯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

最乞人憎係記者
但呢啲質素嘅記者應是主流

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

newinewi 發表於 17-9-30 12:10
名模熊黛林(Lynn)晚上出席珠寶酒會時,提到舊愛郭富城榮升爸爸,Lynn會否送上祝福?Lynn帶寸說:「你哋祝 ...
呢個男人之前把口唔收。。Lin 唔火都己經好有品了~
記者專腰人地呢d位,比少少同理心都唔會問這種問題。

珍珠宮

newinewi 發表於 17-9-30 12:10
名模熊黛林(Lynn)晚上出席珠寶酒會時,提到舊愛郭富城榮升爸爸,Lynn會否送上祝福?Lynn帶寸說:「你哋祝 ...

熊好惨,比記者迫埋牆角

公爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主

完全唔受記者擺佈!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

啲記者真係煩

水晶宮

回覆樓主

Lynn 都結左婚,大家各自有家室,何必為難佢呢?記班記者真係忽忽地既,咁冇質素既雜誌,我一定吾會買同睇。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

d記者真係好衰格

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

記者超煩,雙方已分手多年,又各自成家立室,次次問問問…、

大宅

ChingYee123 發表於 17-9-30 13:23
城城分手時咁多野,好有大方咩?當年用鞋來比喻熊小姐,咪又係完全唔俾面熊小姐! ...

個舊鞋論講咩?

珍珠宮

chingyeewong 發表於 17-9-30 14:31
認同、剛睇有線娛樂新聞訪問佢、佢應該仲未放得低、個表情好無奈。
...

可能不是未放低,係覺得D記者又問牙

公爵府

healthymimi 發表於 17-9-30 18:22
可能不是未放低,係覺得D記者又問牙

咪係囉。真係好煩。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

成日chur 住問呢d問題

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

真唔明,散左N年,大家都結左婚,問乜鬼,煩

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

佢做得啱,結左婚,你叫我公開講ex , 現任聽到都唔舒服,梗係顧老公感受緊要啦 ~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

祝唔祝福,恭唔恭喜,D記者都有嘢寫架啦~ 而家我反而欣賞熊率性坦白

係D記者不知所謂

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

尐記者好煩

伯爵府

木土土 發表於 17-9-30 12:21
我覺得佢答得好好,唔虛偽,又無失言

認同!
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

candysugar 發表於 17-9-30 18:20
個舊鞋論講咩?
大意係話同熊小姐分手,係因為感到好似一雙頂腳鞋子咁,穿著唔適合的鞋子會唔舒服,所以要掉咗佢,一世流流長應該要搵對合腳既鞋穿!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

唔怪得d明星玩地下情,一齊又講,分手又講,分手n年各自已經有家室,仲搵人嚟講

首頁
23456...9

尾頁

跳至